Sinüzit Tedavisi İçin Harika Bir Yöntem Ögrendim
Sinüzit Tedavisi İçin Harıka Bir Yontem Ogrendım bugun hemsıre bır arkadasımla konusuyordum ole laf acıldı sınuzitten bahsettım bna bunun kesın bır cozumu oldugunu soledı abısınde olan olayı abısı cok sıddetlı bı sekılde agrı cekıyormus sınuzitten dolayı neyse 5-6 yıl ılac doktor su bu derken cozum bulunamamıs bulunmus ama o akdar etkılı degıl en son bı doktor abımız sınuzit için bı yontem onermıs bıraz cılgın bı yontem ıı guzel kıvamında bı lımonu sıkacaksın ıcındekı kabaları ayıklıcaksın sadece suyu kalcak tıbkı abdestekı gıbı burnuna cekeceksın genzıne kadar sınuslerı bu sekılde temızlıyormussun burası onemlı cektıkten sonra afedersınız sıddetlı bı sekılde sumkureceksınız lımondakı asıt ve dıger etkenler sayesınde bana degısık geldı bugun 1-2 saat once denedım gozlerımden yas geldı ama ınanması zor bayada bı rahatlama oldu abısı ıkı uc denemede kesın cozum almıs bende sızlerle paylasmak ıstedım bu yontem sızce nasıl denemelımı denememelımı ben denedım sımdılık azda olsa faydagordum top sızde yorumları beklıyorum
|