![]() |
Çok Faydalı Bir Dualar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Faydalı Bir Dualararkadaşlar başımda okadar fena bi bela vardı ki ben bu beladan kurtulamam diyordum ![]() ![]() ![]() la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim ![]() ***************************************** estagfirullah el azim ellezi la ilahe illa hüvvel hayyül kayyüm ve etübü ileyh ![]() ******************************************* Bismillahir Rahmanir Rahim vema havle vela kuvvete illa billahil aliyyilaziym ![]() ******************************************* Allhü,Allahü rabbi,la üsrikü bihi sey'en ![]() ****************************************** la ilahe illallahü vahdehü la serikeleh,lehül-mülkü velehül hamdü ve hüve ala külli şey'in kadir ![]() ********************************************* bunları okudukdan sonra duanızı ettikden sonra 7defa ya vehhab cekin duanız allahın izni ile kabul olur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çok Faydalı Bir Dualar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Faydalı Bir Dualarberceste88 Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar başımda okadar fena bi bela vardı ki ben bu beladan kurtulamam diyordum ![]() ![]() ![]() la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim ![]() ***************************************** estagfirullah el azim ellezi la ilahe illa hüvvel hayyül kayyüm ve etübü ileyh ![]() ******************************************* Bismillahir Rahmanir Rahim vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyilaziym ![]() ******************************************* Allahü,Allahü rabbi,la üsrikü bihi sey'en ![]() ****************************************** la ilahe illallahü vahdehü la serikeleh,lehül-mülkü velehül hamdü ve hüve ala külli şey'in kadir ![]() ********************************************* bunları okudukdan sonra duanızı ettikden sonra 7defa ya vehhab cekin duanız allahın izni ile kabul olur ![]() Anımsadığım düzeltmeyi yaptım ![]() Tşkler |
![]() |
![]() |
|