Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çözüm, dua, güç, görme, harfli, için, ilim, Îmân, nedeni, ruhsal, yakınlık

İlim,İman,Yakınlık İçin Dua.. Yani Ruhsal Güç... 3 Harfli Görme Nedeni.. Çözüm..

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlim,İman,Yakınlık İçin Dua.. Yani Ruhsal Güç... 3 Harfli Görme Nedeni.. Çözüm..

Arkadaşlar herşeyi başı dua'dır Siz dua etceksiniz ki istedikleriniz sizin için oluşum sürecine girsin ve olsun Dua ederken ben şöyleyim böyleyim olmaz diye düşünmeyin hepsi şeytan vesvesesidir

Dua ederken hiçbir şekilde olumsuz düşünmeyin ve tereddüte düşmeyin arka arka edilen dua Dua'nizi güçlendirir oluşum sürecini hızlandırır Dua sizlerin silahıdır Şöyle düşünün oku elinize aldınız size bir hedef gösterildi ilk defa ok alan biri o hedefi ilk atışta vuramaz sonra sonra öğrenir ve hedefi 12'den vurur ama bu oku eline alan kişi 1-2-3 denemede olmuyor diyip vaz geçerse sonuçta olmayacaktı Dua'niza tam konsantre olursaniz tabiki sonuca ulaşması daha çabuk olacaktır

Sabah Akşam 21 Kere:

YA HAYYU YA GAYYUM YA VAHIDUL EHAD YA SAMED YA MALIKEL MULK YA ALLAMEL GUYUB ALLAHUMME ZIDNIY ILMEV VE FEHMEV VE IMANEV VE YAGINEN SADIGA DAIMEN VE EBEDEN

ANLAMI: SONSUZ HAYAT SAHIBI VARLIGIYLA VAR KILAN CUZZELERDEN MEYDANA GELMEMIS TEK VARLIGINDA BİR EKSIKLIK BULUNMAYAN MULKUN'DE SONSUZ TASARRUF SAHIBI GAYBLERI HAKKIYLA BILEN ALLAHIM ILMIMI ANLAYISIMI IMANIMI VE SANA OLAN YAKINLIGIMI SIDDIK OLARAK ARTIR SUREKLI VE SONSUZ OLARAK

ANLAMI GAYET ACIK VE GUZEL BIR DUA'DIR SUREKLI DEVAM EDILIRSE ETKISI GELIR BEN BIZZAT SAHIDIM KENDIME BIR SORU SORDUĞUMDA CEVABI ICIME DOGUYOR UNUTMAYIN SORU ILMIN YARISIDIR

IMAN ILIM BUNLAR ARTAR AMA DUSMEZ

KIM KENDISINE ILIM GELDIKTEN SONRA SAPKINLIGA DUSERSE O GUNUN AZABI COK CETINDIR

YANI BU ILIM SIZE GELDIGINIZDE NEFSINIZE TABI OLUP KOTU SEYLER YAPARSANIZ SONUCLARINA KATLANMAYIDA GOZE ALIRSINIZ DEMEK ISTIYOR

ORNEK:

"Sahralarda dolaşırken "Ol" sözü ile ihsân olundum Allah'ın izni ile istediğim olurdu Bunun için çok şey buldum Sonra böyle yapmaktan hayâ ettim Allah’a karşı edebi gözeterek hepsini terk ettim" burda yapılan şey kötü değil ama edep bakımından haya etmiş nasıl büyücüler kendilerindki ilimle insanlara kötülük yapıyorsa onun gibi düşünün

Zikir ve zikir tarzı dualar insanda açılımlar yaratır Algılama yeteneginiz artiginda 3 harflileri gordum falan olabilirsiniz algılama gucunuz artikca ruhsal olaylar algilamaniz normaldir Etrafinizda o an ne varsa onu görmeniz doğal o yüzden size bunları yapmadan önce şu duayı 7 kere okumanızı tavsiye ediyorum

(Euzü bikelimâtillahittammâti min şerri mâ Halak) (Gırtlaktan gelen H)
Manası:
Bütün yaratıkların şerrinden Allah’ın kusursuz kelamlarına [âyetlerine yani Kur’ana] sığınırım [Zira âyetlerinde gizli açık her ilim, her ihsan, her tedbir vardır]

Bu dua'dan sonra geniş geniş oturun Tabi Allah:'a güvenceniz tam ise Ona güvenerek yapın diyorum Güvenmeyen boşa okumasın okuduktan sonra yine korkarsa madem güvenmiyorsun ne diye sığınıyorsun dimi

Ayet'el Kursi'yide günde 7 Kere okuyun derim çok faydası var manası müşhade ederek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com