![]() |
İlim,İman,Yakınlık İçin Dua.. Yani Ruhsal Güç... 3 Harfli Görme Nedeni.. Çözüm.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlim,İman,Yakınlık İçin Dua.. Yani Ruhsal Güç... 3 Harfli Görme Nedeni.. Çözüm..Arkadaşlar herşeyi başı dua'dır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dua ederken hiçbir şekilde olumsuz düşünmeyin ve tereddüte düşmeyin arka arka edilen dua ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah Akşam 21 Kere: YA HAYYU YA GAYYUM YA VAHIDUL EHAD YA SAMED YA MALIKEL MULK YA ALLAMEL GUYUB ALLAHUMME ZIDNIY ILMEV VE FEHMEV VE IMANEV VE YAGINEN SADIGA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANLAMI: SONSUZ HAYAT SAHIBI VARLIGIYLA VAR KILAN CUZZELERDEN MEYDANA GELMEMIS TEK VARLIGINDA BİR EKSIKLIK BULUNMAYAN MULKUN'DE SONSUZ TASARRUF SAHIBI GAYBLERI HAKKIYLA BILEN ALLAHIM ILMIMI ANLAYISIMI IMANIMI VE SANA OLAN YAKINLIGIMI SIDDIK OLARAK ARTIR ![]() ![]() ANLAMI GAYET ACIK VE GUZEL BIR DUA'DIR SUREKLI DEVAM EDILIRSE ETKISI GELIR BEN BIZZAT SAHIDIM ![]() ![]() ![]() IMAN ILIM BUNLAR ARTAR AMA DUSMEZ ![]() KIM KENDISINE ILIM GELDIKTEN SONRA SAPKINLIGA DUSERSE O GUNUN AZABI COK CETINDIR ![]() YANI BU ILIM SIZE GELDIGINIZDE NEFSINIZE TABI OLUP KOTU SEYLER YAPARSANIZ SONUCLARINA KATLANMAYIDA GOZE ALIRSINIZ DEMEK ISTIYOR ![]() ORNEK: "Sahralarda dolaşırken "Ol" sözü ile ihsân olundum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zikir ve zikir tarzı dualar insanda açılımlar yaratır ![]() ![]() ![]() (Euzü bikelimâtillahittammâti min şerri mâ Halak) (Gırtlaktan gelen H) Manası: Bütün yaratıkların şerrinden Allah’ın kusursuz kelamlarına [âyetlerine yani Kur’ana] sığınırım ![]() ![]() Bu dua'dan sonra geniş geniş oturun Tabi Allah:'a güvenceniz tam ise ![]() ![]() ![]() ![]() Ayet'el Kursi'yide günde 7 Kere okuyun derim çok faydası var manası müşhade ederek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|