![]() |
Evliya Daveti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evliya DavetiArkadaşlar, bir çok arkadaş cin daveti v ![]() ![]() ancak bazı şeyler yapıldığı takdirde EhlULLAH ın ruhaniyeti orada hazır oluyor, ALLAH dostuyla beraber olan ALLAH la beraber olmuş gibidir ![]() ![]() ![]() Bir ALLAH dostu arkadaşsım vardı adı ömer , tasavvuf ehli bağlı görsen deli dersin, bir kere ona dedimki benim bir duam var kabul olsun için dua edermisin dedim olur dedi ![]() ![]() ![]() Sonra ne dua ettim ben diye sordum ALLAH ın izniyle ettiğim duayı söyledi bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kere sordum Hızır A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir de Eşyanın hakikatini nasıl öğrenebilirim dedim, (hani arabanla giderken lastik patlar sende kızarsın halbuki o lastik patlmasa biraz ilerde tırın altında parçalanacaktın gibi) dediki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kitabın özelliklerinden bazıları: İsmet GariBULLAH k ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() derki ben layık değilim, derler ALLAH dilerse layık eder ![]() ![]() ![]() Sonra türki lisanla bir kitap yazmasını emrederler ve bu kitabı yazar manevi yardımla ![]() ![]() ![]() Kitabı okumaya başladığınız anda meşayih(büyük şeyhler) bulunduğunuz yere geliyor hazır oluyorlar ![]() ![]() ![]() Bundan dolayıdır ki mesela ifrit meselesi geçmişti forumda: en azgın iblis bile orada duramıyor ,,, çünkü Nur'un geldiği yerde nar duramaz ![]() ![]() ![]() Bu işten anlayan arkadaş denesin isterse davetin en final yerinde açsın bir sayfa okusun ![]() ![]() ![]() Sonra bir sayfa okuyan dervişin sıkıntısı kaldırılır buyruluyor ![]() ![]() ![]() Ayrıca eve girdiği anda evin havasının değiştiğini anlıyorlar, bir arkadaş almıştı pek şuurlu değildi 10 senelik davamız vardı çözülemeyen, kitap eve girdi 3 ayda gelişme oldu davada dedi ![]() ![]() ![]() Büyük bir ALLAH dostu bu kitabı 6 sene günde yarım saat okuyan alim olur buyurmuş ![]() ![]() ![]() Mukaşefeyle ve tasavvufla alakalı böyle bir eser bulmak çok zor gerçekten cinlere tarikat dersi verilmesine kadar zahir alimlerin hatırına bile gelmeyen birçok mesele var ![]() ![]() ![]() Kitabın Adı: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun davetle ne alakası var demeyim EHLULLAH ın gelmesinin yolları var biri yukarıda yazdığım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|