Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evradımızçok, günlük, önemli

Günlük Evradımız(Çok Önemli)

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günlük Evradımız(Çok Önemli)

Merhaba arkadaşlar elime geçen bir kartta yazan günlük dualar var bunları sizinle paylaşmak istedim ben 2 gün okudum ve çok büyük faydasını gördüm bu duaların çoğunu zaten biliyorsunuz sitede var dualar ama bunlar toplanmış bir halde bir hoca tarafından karta bastırılmış benimde elime geçti ve buraya yazmak istedim bu duaları dilek için ,huzur için sevgi ve muhabbet için yani herşey için mutlaka okuyun işlerinizin nasıl yoluna girdiğini hayretle göreceksiniz iş için rızık için herşey için okunana dualar inşallah hepsini her gün okumaya devam edersiniz değişiklikleri sizde görürüsünüz ve işinize yarar banada bir dua edersiniz

Ya Hadi Ya Allah (66)ey hidayet eden
Ya Şafi Ya Allah (391)ey şifa veren
Ya Latif Ya Allah (129)ey lütfu bol olan
Ya Vedud Ya Allah (99)ey seven ve sevdiren

Subhanallahi velhamdulillahi ve lailahe illallahu vallahu ekber (100)
anlamı;Allah'ı tesbih ederim ,Allah 'a hamd ederim,O'ndan başka ilah yokturAllah büyüktür

Lailahe illallahu vahdehu la şerike leh ,lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve a'la külli şey'in kadir(100)
anlamı;Allah'tan başka ilah yoktur ,tektir şeriki yoktur , mülk O'nundurHamd O'na mahsustur,O'nun herşeye gücü yeter

Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahila'zim(100)
anlamı;Allah'ı hamd ile tesbih ederim Azamet sahibi Allah'ı tesbih ederim

Rabbica'lni leke zekkeran , leke şekkeran, leke rehhaben(33)
anlamı;Allah'ım beni Seni çok zikreden ,Sana çok şükreden ,Sen'den çok korkan,dua dua yalvaran insan eyle

Lailahe illa ente subhaneke inni kuntü minezzalimin(33)
anlamı;Allah'ım Senden başka ilah yoktur,Sen 'i tesbih ederim ,ben zulmedenlerden oldum

günlük çekilecek tesbihler ve sayıları bunlar arkadaşlar anlamlarınıda yazdım ben faydasını gördüm herşey yoluna zamanla giriyor inşallah işinize yarar çekersiniz selam ve dua ile

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com