|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çalışma, çalışmaları, genel, havass, ilgili, kapsayan, örnek |
![]() |
Havass La İlgili Genel Çalışmaları Kapsayan Örnek Bir Çalışma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havass La İlgili Genel Çalışmaları Kapsayan Örnek Bir ÇalışmaHAVASLA İLGİLİ OLMAZSA OLMAZLAR : Çalışma yapılacak mekanın çok temiz olması gerekiyor ![]() ![]() ![]() Gusül abdesti alın lütfen beden temizliği şart ![]() ![]() Üç gün önce oruca başlamanız gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden bi iyice defalarca kontrol ettiğiniz şeye bakalım [B]VEDUD ESMASINI ALIYORUZ : NİYE anlamı sevilip dostluğu en fazla layık olan anlamına gelir ![]() ![]() Vedudun yıldızı aydır kendi sayısı 20 dir ancak 20 defa okunması bu esmaya haksızlıktır en azından kendiyle çarparak okumak hayırlıdır 20x20= 400 gibi kemtamin arkadaşımızın verdiği tarif de el vedudun katlarıdır ![]() Esmayla sevdiğimiz gönül verdiğimiz insanın ismini yazıyoruz Arapça harflerle ebced hesabı heryerde var buna girmiyorum meczedtmek karıştırmak bunu karıştırırken pek çok yerde farklı karıştırma şekilleri var ancak ortak fikir ismi esmanın içine hapsetmektir ![]() İsim olarak Adem alalım kızımız adem adında biriyle hayatını birleştirmek sevgisini kazanmak niyetinde MALZEMELER : Isı sağlayabileceğimiz piknik tüpü ya da mangal ocağı üstüne bir küçük teneke temiz olmalı kısık ateşte tenekenin üzerine buhur etmek üzere günlük çünki işimiz hayır için ve ayın buhuru da aynı kağıda yazarken ben özellikle sarfran misk ve gülyusu karışımından yanayım sitede tarifi var ama çok mecbur kalırsanız kurşun kalemle kağıt ve kalem helal yoldan elde edilmiş olmalı, 30 santim kadar tercihen tatlı meyva veren bi ağaç dalı yeşil naylon olmayan bir iplik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adem üç harften oluşur elif, dal, mim, toplamı ebcede 45 dir 20+45 ebcedde toplamı ; 65 eder Gelelim teksimize 14 e kadar veriyorum daha uzununu düşünemiyorum ?)) 1-son harf birinci harfin altına gelir 2-ilk harf ikincinin altına gelir 3-sondan 2 ![]() ![]() 4-baştan 2 ![]() ![]() 5-baştan 3 ![]() ![]() 6-sondan üçüncü harf baştan 6 ![]() 7-baştan 4 ![]() ![]() 8-Baştan 5 ![]() 9-sondan 4 ![]() ![]() 10-sondan beşinci harf baştan 10 ![]() 11-baştan 6 ![]() ![]() 12-sondan 6 ![]() ![]() 13-Baştan 7 ![]() ![]() 14-baştan sekizinci harf baştan 14 ![]() Şimdi harflerimizin toplamına bakalım vedud 4 harften oluşuyor adem 3 harften toplamı yedi demekki yukarıdaki teksir tarifini sadece ilk yedi rakamı gerek bize gerisi bizi ilgilendirmiyor Aşağıdaki örnektir Arapça harfler tersten başlar biliyorsunuz ![]() Dal-mim-vav-dal-dal-elif –vav ------------------------------------- Son satır dal-mim-vav-dal-dal*elif-vav Toplamı 13 satır eder ![]() ![]() ![]() ![]() Teksiri defalarca kontrol edelim ![]() ![]() Günü geldi ![]() ![]() Allah rızası için iki rekat namaz kılıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 78 ![]() ![]() 79 ![]() ![]() 78 ![]() 79 ![]() namazı bitiriyoruz ![]() Türkçesi Ey bu mekanın sahipleri, siz, büyükleriniz, küçükleriniz, kadınlarınız ve yardımcılarınız ile beraber bu mekandan ayrılmanız ve men edilmeniz için üzerinize yemin ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Men Etmenin Arapçası Men Etmenin Arapçasının Türkçe Harflerle yazılışı Aksemtu aleykum Eyyetuhel ümvarullezine fi hazel mekan, en ten'azilu ve tensarifu fi hazel mekan, entum ve kibarukum ve siğarukum ve harimekum ve a'vanikum ve la fesadün fi ameli ve kıraeti ve kitabeti ve devairi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not : Arapça okumanın özelliği yıllarca süre gelmiş kullanılarak seslerin oturduğu dil olduğu için daha etkilidir Arapça bilmeyenlere Türkçesini değil de Latin harfleriyle olanı tercih etmelerini önririm ![]() önce unutulmaması gereken şey her ihtimale karşı böyle bir risk yok ama güvence iyidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devam 100 istiğfar 100 salavat okunur ve 100 defa Yasin suresinin 78 ve 79 ayetleri ![]() ![]() Allahümme Ya Bedies Semavati vel ard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başlarken niyet Ya Rab sen kadiri mutlaksın, Senin emir irade ve iznin olmadan hiçbir şey husul bulamaz, sen vaadinde sıdıkı hafi ve sözünü mutlaka tutarsın ![]() ![]() ![]() Yukarıdaki dua ve usuller bütün havas çalışmaları için geçerlidir ![]() ![]() ![]() başlamadan önce 30 santim çubuga hazırladığımız teksi uçundan deli açıp iplik geçiriyoruz hazırladığımız sopanın ucuna takıyoruz ısıdan oldukça yukarda üstüne gelecek şekilde vekfi sallandırıyoruz ve buhur bittikçe tenekenin üstüne yenisini atıyoruz buhuru kesmiyoruz Zikrimizi hesaplayalım esmamız el vedud bizim esmamzın çarpımı 400 ismi Adem olarak alıyoruz örnek ismimiz Ademdi Adem isim sayımız 45 toplam : 445 bunu teksir ettiğimiz satırla çarpıyoruz aynı harfi biz örneğimizde 13 le bulmuştuk 445x13=5785 zikredeceğimiz esma toplamını buluruz buna 7 gün devam etmemiz halinde ben olmayacağına inanmıyorum ![]() ![]() ![]() Okurken dikkat edilip özen gösterilmesi gereken şey teksi ne için yapıyorsanız o işe odaklanıp kesinlikle akınızdan çıkarmamak ![]() ![]() ![]() Burada hayırlı bir iş yaptığımız için Yasin suresinin 78 ve 79 ![]() ![]() ![]() Ve tekrar niyetinimizi bir daha tekrar ederiz ve okumamızı bitirmiş oluruz ![]() Yaptığımız iş vekf olmadığı için Ahidnameyi Süleyman okumuyoruz ![]() ![]() Okumayı Ya vedud şeklinde yapıyoruz ve ancak kısık sesle değil çok yüksek sesle bağırarak da değil normal zikir gibi ![]() ![]() Bu sadece bir teksir işe yaramaz diye kimse düşünmesin aynen bir vekfin enerjisi vardır ![]() ![]() Bunu her okumada yedi güne kadar bir temiz zarfın içinde saklamak uygundur ![]() ![]() İkinci ve devamı günlerdeki okuma zamanlarının hep ay saatine denk getirilmesi yaptığımız işin etkisini kat kat artırır ![]() Yedi gün bitti okumamızı tamamladık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve asla hazırladığımız bir vekfi yere düşürmüyoruz ![]() ![]() NOT : Şimdi bazı arkadaşlar biz bu malzemeleri nerden buluruz diyebilir artık her aktarda var ve dediğim gibi cüzi bir miktara mal olur ![]() ![]() ![]() Bu tarif havas ın en basit usulüdür ama etki en zoru yapsanız da kalpledir unutmayın ![]() ![]() Umarım herkes sevdiğine kavuşur Allah dualarınızı kabul etsin NOT : Ayrıca yukarıdaki uygulama ve şartlar bu sitede ve gerebileceğiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() havass la ilgili bütün çalışmalarda şer işler için ayın küçülme dönemleri hayır işler için ayın büyüme dönemleri kullanılır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Havass La İlgili Genel Çalışmaları Kapsayan Örnek Bir Çalışma |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havass La İlgili Genel Çalışmaları Kapsayan Örnek Bir Çalışmaellerıne saglık zemherıcım ama wefk yapmak wallahı bundan kolay:d:dbu wefk hazırlamda da aynen yapılan bır uygulama ancak 7 gun deıl wedud ısmı 20 gune dnek geldıgı ıcın 20 gun yapmak lazım cnm benm bıldıgım we sonucu da 20 gun ıcınde alınır allahın ıznıyle cok saol cok gusel bır paylasım olmus cnm sımdıden muhabbetcı we shadowun yazdıkalırnı göruru gıbıyım bı d ehulya mıdır nedır bı de dısılerı cıktı basımıza:d |
![]() |
![]() |
|