Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çalışma, çalışmaları, genel, havass, ilgili, kapsayan, örnek

Havass La İlgili Genel Çalışmaları Kapsayan Örnek Bir Çalışma

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

HAVASLA İLGİLİ OLMAZSA OLMAZLAR : Çalışma yapılacak mekanın çok temiz olması gerekiyor Hatta mümkünse bunn için özel bir oda hazırlanması Odada resim göze batan eşya olmamalı tesbihiniz ya da zikirmatiğiniz sürekli kendi kullandığınız olanı iyidir

Gusül abdesti alın lütfen beden temizliği şartbu normal temizlikten biraz daha fazlası olması gerekiyor Yani kirli kir bulaşmış hiçbir ey bulunmayacak

Üç gün önce oruca başlamanız gerekiyor Ancak tutamıyorsanız riyazet şart bu heryerde açıklandığı gibi canlı ve canlıdan çıkan hiç bi şeyi yememek tammen ot çöp doğal beslenmek ) üçüncü gün tabi vekf uzun iş ve evet bilgi gerektiriyor küçük bi hata da kabul etmiyor emekleriniz boşa gidiyor Bu yüzden aynı enerjiyi veren teksir hazırlıyoruz Vekfte çok uzun zikirler olduğu için bu daha uygun Bu arada riyazet yapmasam olur mu oruç tutmazam olur mu gibi sorlar sormayın olur mu her şartına dikkat etmek gerekiyor Bnların herhangi birini yapmazsanız olmaz, yaptığımız iş ciddi bir havas çalışması işi ciddiye alırsanız başarmamanız biraz zor

Önceden bi iyice defalarca kontrol ettiğiniz şeye bakalım

[B]VEDUD ESMASINI ALIYORUZ : NİYE anlamı sevilip dostluğu en fazla layık olan anlamına gelir Bütün havas kitaplarını karıştırdım muhabbet için en uygun esma olduğunu düşünüyorum

Vedudun yıldızı aydır kendi sayısı 20 dir ancak 20 defa okunması bu esmaya haksızlıktır en azından kendiyle çarparak okumak hayırlıdır 20x20= 400 gibi kemtamin arkadaşımızın verdiği tarif de el vedudun katlarıdır

Esmayla sevdiğimiz gönül verdiğimiz insanın ismini yazıyoruz Arapça harflerle ebced hesabı heryerde var buna girmiyorum meczedtmek karıştırmak bunu karıştırırken pek çok yerde farklı karıştırma şekilleri var ancak ortak fikir ismi esmanın içine hapsetmektir Yani başa gelen harf esmadan ve sona gelen yine esmadan olmalı uzunsa esma iki kere tekrar edilmeli örnek: esmamızın harfleri vav,dal,vav,dal

İsim olarak Adem alalım kızımız adem adında biriyle hayatını birleştirmek sevgisini kazanmak niyetinde

MALZEMELER : Isı sağlayabileceğimiz piknik tüpü ya da mangal ocağı üstüne bir küçük teneke temiz olmalı kısık ateşte tenekenin üzerine buhur etmek üzere günlük çünki işimiz hayır için ve ayın buhuru da aynı kağıda yazarken ben özellikle sarfran misk ve gülyusu karışımından yanayım sitede tarifi var ama çok mecbur kalırsanız kurşun kalemle kağıt ve kalem helal yoldan elde edilmiş olmalı, 30 santim kadar tercihen tatlı meyva veren bi ağaç dalı yeşil naylon olmayan bir iplik Biraz balmumu, balmumunu , temiz yeşil bir kumaş hayır iş yapıyoruz çünki ( hepsi birden cüzi bi rakamdır çok tutmaz değer kumaş dışında çoğunu aktardan bulabilirsiniz ) abdestli olarak tam gün ve saatinde teksiri yazıyoruz Tabi niyet ederek Allahım deyip en içten bir şekilde ne istiyorsan onu niyet ederek işe başlanır Eğer isim esmadan daha uzunsa esma ikinci kez tekrar edilir

Adem üç harften oluşur elif, dal, mim, toplamı ebcede 45 dir

20+45 ebcedde toplamı ; 65 eder

Gelelim teksimize

14 e kadar veriyorum daha uzununu düşünemiyorum ?))

1-son harf birinci harfin altına gelir

2-ilk harf ikincinin altına gelir

3-sondan 2 harf baştan 3 harfin altına

4-baştan 2 harf baştan 4 harfin altına

5-baştan 3 harf baştan 5 harfin altına

6-sondan üçüncü harf baştan 6 harfin altına

7-baştan 4 harf baştan 7 harfin altına

8-Baştan 5 harf baştan sekizinci harfin altına

9-sondan 4 harf baştan baştan 9 harfin altına

10-sondan beşinci harf baştan 10 harfin altına

11-baştan 6 harf baştan 11 harfin altına

12-sondan 6 harf baştan 12 harfin altına

13-Baştan 7 harf baştan 13 harfin altına

14-baştan sekizinci harf baştan 14 harfin altına

Şimdi harflerimizin toplamına bakalım vedud 4 harften oluşuyor adem 3 harften toplamı yedi demekki yukarıdaki teksir tarifini sadece ilk yedi rakamı gerek bize gerisi bizi ilgilendirmiyor

Aşağıdaki örnektir Arapça harfler tersten başlar biliyorsunuz

Dal-mim-vav-dal-dal-elif –vav

-------------------------------------

Son satır dal-mim-vav-dal-dal*elif-vav

Toplamı 13 satır eder Yani örneğimizde ancak 13 satırda harfler yeniden baştaki gibi yerlerine oturuyor Bunu ancak bütün harfleri Arapça yazmanız şart basit bi elifba kitabı bile size yeterli olur

Teksiri defalarca kontrol edelim Başta yazdığımız harflerle sonuncu aynı olana kadar işlem devam edecek

Günü geldi Günleri ayrıca açıklıycam günümüz Pazar akşamı ve pazartesi çünki vekfimizin günü bu abdestimizi aldık temiz duygularla işlemimize başlıyoruz

Allah rızası için iki rekat namaz kılıyoruz İşe başlamadan kendimizi konsantre etmemiz şart Namazın iki rekatında da genelde hayır işler için muhabbet için kullanılan Yasin suresinin 78 ve 79 ayetlerini birinci rekatta ikinci rekatta da yaptığımız işe uygun başka bir sure okuyoruz Ya da yapacağınız işe uygun sureler seçilebilir Türkçe anlamı aşağıdadır

78 Bir de kendi yaratılışını unutarak bize bir örnek getirdi Dedi ki: "Çürümüşlerken kemikleri kim diriltecek?"

79 De ki: "Onları ilk defa var eden diriltecektir O her yaratılmışı hakkıyla bilendir

78 Ve darabe lena meselev ve nesiye halkah kale mey yuhyil ızame ve hiye ramım

79 Kul yuhyıhellezı enşeeha evvele merrah ve hüve bi külli halkın alım

namazı bitiriyoruz Sonra mekanımızdaki bütün kötü enerjileri temizlemek için

Türkçesi Ey bu mekanın sahipleri, siz, büyükleriniz, küçükleriniz, kadınlarınız ve yardımcılarınız ile beraber bu mekandan ayrılmanız ve men edilmeniz için üzerinize yemin ediyorum Tarişin'in, Tarişin'in, Mernuşin'in, Mernuşin'in, Revşin'in, Revşin'in, Barişin'in, Barişin'in hakkı için ne işime, ne okumama, ne yazmama nede dairelerime tecavüz edip kötülük yapmayın Eğer işimi yapıp bitirene kadar burayı terk etmekte gecikirseniz, yeryüzü sizi sallasın, savaşçılar sizinle savaşsın, ruhlar sizi yerle bir etsin, Allah'ın isimleri size yarar sağlamasın ve gökyüzünden başlarınıza ateş ve kıvılcım yağmur gibi yağsın İşimi bitirdikten sonra geri gelebilirsiniz Bahin'in, Bahin'in hakkı için selametle Her kim az bir şeyi ve işi yüceltir, değer verirse ve yaparsa nurlu yer onundur Anında, anında, acil olarak, acil olarak, saatinde, saatinde

Men Etmenin Arapçası

Men Etmenin Arapçasının Türkçe Harflerle yazılışı

Aksemtu aleykum Eyyetuhel ümvarullezine fi hazel mekan, en ten'azilu ve tensarifu fi hazel mekan, entum ve kibarukum ve siğarukum ve harimekum ve a'vanikum ve la fesadün fi ameli ve kıraeti ve kitabeti ve devairi Bi hakki Tarişin, Tarişin, Mernuşin, Mernuşin, Revşin, Revşin, Barişin, Barişin El Ardu bikum tercüf, vel Adiyyati bikum teğzif, vel Ervahu bikum taksif ve Esmaullahi tufitu bikum, ves semau tamturu min fevki ruusikum naran, şeraren, in teahhartum anil israfi min hazal mekan, hatta akdi haceti sümme terciune Bahin, bahin, biselamin Men Azze mikdarehu ve lehu Menar El vahen, el vahen, el acele, el acele, es saate, es saate

Not : Arapça okumanın özelliği yıllarca süre gelmiş kullanılarak seslerin oturduğu dil olduğu için daha etkilidir Arapça bilmeyenlere Türkçesini değil de Latin harfleriyle olanı tercih etmelerini önririm

önce unutulmaması gereken şey her ihtimale karşı böyle bir risk yok ama güvence iyidir 7 defa Ayetel kürsi sağa sola öne arkaya yukarıya aşağıya yedinciyi okuyup üfleyerek kendimizi daire içine alıyoruz Sağdan sola doğru üflenir sekizinciyi okuyup içimize çekiyoruz

Yaptığımız iş vekf olmadığı için yemin ve ant duasını buraya almıyorum Bu kadarı yeterlidir

Devam 100 istiğfar 100 salavat okunur ve 100 defa Yasin suresinin 78 ve 79 ayetleri Diğer havas işlemlerinde yaptığınız işe göre istiğfar ve salavat aynen tekrarlanıp yaptığınız işe uygun ayet seçilir

Allahümme Ya Bedies Semavati vel ard Ya zülcelali vel ikram Ya Sarihal mustasrihin Ya gayasel müstagısin Ya mucibetmüdttaririnYa ilyahelaleminmin keatlübü haceti ve ente alemü Bi ha fakziha Bi havlike ve kuvvetike ya zülcelali velikramve Sallallahü ala seyidina ve nebiyyina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vessellem Okuduktan sonra

Başlarken niyet Ya Rab sen kadiri mutlaksın, Senin emir irade ve iznin olmadan hiçbir şey husul bulamaz, sen vaadinde sıdıkı hafi ve sözünü mutlaka tutarsın Bana dua ediu icabet edeyim buyurdun kemali lutiuf ve kereminden … şu şu işimde burada niyet söylenir ) bana inayeti rabbaniyeni yaver ve hidayeti subhaniyeni rehber buyur amin denir ve önceden hazırladığımız teksirimizi temiz bir kağıda çok dikkatli bir şekilde yazmaya başlarız Yazma işlemi bittikten sonra

Yukarıdaki dua ve usuller bütün havas çalışmaları için geçerlidir Hepsinde uygulanır

başlamadan önce 30 santim çubuga hazırladığımız teksi uçundan deli açıp iplik geçiriyoruz hazırladığımız sopanın ucuna takıyoruz ısıdan oldukça yukarda üstüne gelecek şekilde vekfi sallandırıyoruz ve buhur bittikçe tenekenin üstüne yenisini atıyoruz buhuru kesmiyoruz

Zikrimizi hesaplayalım esmamız el vedud bizim esmamzın çarpımı 400 ismi Adem olarak alıyoruz örnek ismimiz Ademdi Adem isim sayımız 45 toplam : 445 bunu teksir ettiğimiz satırla çarpıyoruz aynı harfi biz örneğimizde 13 le bulmuştuk 445x13=5785 zikredeceğimiz esma toplamını buluruz buna 7 gün devam etmemiz halinde ben olmayacağına inanmıyorum ki bu uygulamayı aynen bu şekilde yapıp muradına eren insanlar var Denenmemiş bir örnek vermiyorum

Okurken dikkat edilip özen gösterilmesi gereken şey teksi ne için yapıyorsanız o işe odaklanıp kesinlikle akınızdan çıkarmamak Niyetinize odaklanmak Okumayı böylece bitiriyoruz okumanın mutlaka kıbleye karşı olması gerek vekfinizin de kıble yönünde tam önünüzde zikir sayımızı tamamladıktan sonra

Burada hayırlı bir iş yaptığımız için Yasin suresinin 78 ve 79 ayetlerini tekrar 100 defa okuyoruz Arkasından 100 salavat okuyoruz

Ve tekrar niyetinimizi bir daha tekrar ederiz ve okumamızı bitirmiş oluruz

Yaptığımız iş vekf olmadığı için Ahidnameyi Süleyman okumuyoruz Ki o dua henüz bende de yok Kolay bulunur bir dua değil))

Okumayı Ya vedud şeklinde yapıyoruz ve ancak kısık sesle değil çok yüksek sesle bağırarak da değil normal zikir gibi ses tınısı için internetteki sesli zikirlerden yararlanılabilir

Bu sadece bir teksir işe yaramaz diye kimse düşünmesin aynen bir vekfin enerjisi vardır Buna yedi gün devam ediyoruz ancak bu yedi günde riyazete devam ediyoruz

Bunu her okumada yedi güne kadar bir temiz zarfın içinde saklamak uygundur Okuma zamanlarında çıkarılır devam edilir

İkinci ve devamı günlerdeki okuma zamanlarının hep ay saatine denk getirilmesi yaptığımız işin etkisini kat kat artırır

Yedi gün bitti okumamızı tamamladık Şimdi aldığımız balmumunu bir kap içinde ateşte eritiyoruz, kumaşı biraz daha büyük kesiyoruz ve balmumuna batırıyoruz balmumlu bezimizi kurutuyoruz içine vekfimizi koyuyoruz üçgen şeklinde katlayıp sıkıştırıyoruz ve üstüne yeniden bir kumaş daha sarıyoruz vekfimiz büyüklüğünde iple dikiyoruz Üstümüzde taşımak için bir çengelli iğne geçiriyoruz dıştakine ve üzerimizde taşıyoruz Ve en az haftada bir kere vekfimizin aslı olan el vedudun çarpımı olan 400 defa el vedudu muskamızı önümüze koyarak İslami şartlara göre abdestli olarak zikredip niyetimiz belirtiyoruz

Ve asla hazırladığımız bir vekfi yere düşürmüyoruz untmayın üzerinde Allahın esması var Şeytan büyüsü değil bu

NOT : Şimdi bazı arkadaşlar biz bu malzemeleri nerden buluruz diyebilir artık her aktarda var ve dediğim gibi cüzi bir miktara mal olur Hocaya verdiğiniz 500 YTL leri düşünün ve sadece Allah siz ve samimiyetiniz var Deneyin pişman olmazsınız

Bu tarif havas ın en basit usulüdür ama etki en zoru yapsanız da kalpledir unutmayın Vekf örnekleri vermiş olsaydım hem ayarlaması çok zor hem de gökgünlükleri ayın zamanları hepsini ayrıca araştırmak gerekiyor internetten bile bulmak zor havas ta en işinize yarayacak uygulama budur

Umarım herkes sevdiğine kavuşur Allah dualarınızı kabul etsin

NOT : Ayrıca yukarıdaki uygulama ve şartlar bu sitede ve gerebileceğiniz Bütün havas kitaplarındaki uygulamalar için geçerlidir ancak vekf yapmak hep uzun zaman alıcı ve çok dikkat gerektiren bir iş olduğu için ve esmaların okunuşları çok sayıya tekabül edip uzun çalıştırmalar gerektirdiği ve hata götürmediği için vekf işine girmenizi tavsiye etmiyorum Ancak basit uygulamaları yukarıdaki şartlara uyup bütün okumaları yaptıktan sonra yapabilirsiniz Havas ta genel usül bu şekildedir Ancak biz icazet almış insanlar olmadığımız için bütün usüllere titizlikle uymazsak başarılı olmamız çok zordur O yüzden yaptığımız işe büyük bir ciddiyetle yaklaşmanızı öneririm

havass la ilgili bütün çalışmalarda şer işler için ayın küçülme dönemleri hayır işler için ayın büyüme dönemleri kullanılır yani yapmak istediğimiz iş hayır olduğu için ayın büyüme dönemlerinde yapılır şer menzilde yapılan işlerin başarı şansı çok düşüktür

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ellerıne saglık zemherıcım ama wefk yapmak wallahı bundan kolay:d:dbu wefk hazırlamda da aynen yapılan bır uygulama ancak 7 gun deıl wedud ısmı 20 gune dnek geldıgı ıcın 20 gun yapmak lazım cnm benm bıldıgım we sonucu da 20 gun ıcınde alınır allahın ıznıyle cok saol cok gusel bır paylasım olmus cnm sımdıden muhabbetcı we shadowun yazdıkalırnı göruru gıbıyım bı d ehulya mıdır nedır bı de dısılerı cıktı basımıza:d
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com