|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayetlerinden, dua, güzel, kurandan, oluşan |
![]() |
Kuran'dan Ayetlerinden Oluşan En Güzel Dua... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran'dan Ayetlerinden Oluşan En Güzel Dua...Taha 114 Gerçek hükümdar olan Allah yücedir ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim ![]() ![]() Alemlerin ve Bütün Yaratılmışların hükümdarı olan Allahım seni tenzih ederim en güzel övgülerin en büyüğü sana olsun, sana dua edip de hiç hüsrana uğramadım ![]() ![]() ![]() Şeytanların ve ona yardımcı olanların kışkırtmalarından sana sığınırım ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim! Bağışla, merhamet et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim beni sıdk ile dahil et ve beni sıdk ile çıkar ![]() ![]() ![]() Hak geldi, bâtıl zail oldu yok oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim muhakkak ki ben, bana hayır olarak indirdiğin herşeye muhtacım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muhakkak ki ben, Alemlerin ve Bütün Yaratılmışların Rabbi olan Allah'a tevekkül ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amon-Ra(Amin) yok ![]() ![]() ![]() ![]() Süre ve Ayetler ![]() ![]() ![]() Tevbe 129 Kassas 84 Furkan 30 Hüd 56 Enam 162 İsra 80 - 81 111 Mü'min 97 98 118 Taha 114 Ve Bazı bir kaç ayetten yapılarak eklenmiştir ![]() Allah'ı tanıyarak içten gelerek Dua ettiğinizde hayatınızda öyle değişmeler oluyor ki yaşayın ve görün derim ![]() ![]() ![]() Selametle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|