Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alabilmek, hakkını, hatif, için, irsali

İrsali Hatif ( Hakkını Alabilmek İçin)

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İrsali Hatif ( Hakkını Alabilmek İçin)

Selamün Aleyküm bir çok mesajlarla karşılaştım hep alacaklı olan borcunu vermemekte direten ve bundan muzdarip olan arkadaşlar var imiş aramızda, bu konuda yardımcı olabilmek için elimde bulunan bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyorum Bu paylaşacağım konuyu daha önce denemedim ama diğer hususlarda muvaffak olunan işlemlerin fazlalığından dolayı paylaşmak istedim eğerki yanlış bir husus söz konusu ise bilgileri düzeltmem konusunda yardım ederseniz sevinirim

-----------------------------------------------------------------------------------

Hakkını vermemekte ısrar eden bir zalim veya bir batakçıdan alacağını kurtarabilmek için 3 gün oruç tutulur Gecenin geç saatlerinde "1135" kere; Kâf, Hâ, Yâ, Ayın, Sâd okunur "313" kerede;

Bismillahirrahmanirrahim
"Eykemûşin, heykemûşin, taykemûşin, meykemûşin, feykemûşin, şeykemûşin, zeykemûşin, tevekkel yâ âbidin nâr vedhil alâ kalbi filan ibni filane vadribhü bi harâbin minen nar ve havvifuhü vezicuhü veslüb aklehu hattâ ye'ti indi ve yakzi hâceti Elvahan, Elvahan, Elvahan, Elacele, Elacele, Elacele, Essâate, Essâate, Essâate" Amin diye okunur buna 3 yeya 7 gece devam olunur

*7 gece devam olunacak ise oruç günüde buna göre uzatılmalıdır

----------------------------------------------------------------------------------

Tez zamanda muradınıza nail olmanız niyeti ile

*Hata var ise düzeltmeme yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com