![]() |
Gene Ben Ve Gene Düşüntülerim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gene Ben Ve Gene DüşüntülerimŞimdi bildiklerimden yola çıkarak yaptığım düşünce antrenmanları sonucunda ulaştığım bazı fikirleri bazı üyeler bilir ![]() ![]() Öncelikle Havas ve Kabala benzerliği meselesi ![]() Bir çoğumuz Kabala'yı büyü olarak bilir ![]() Hatta bir çoğu da Havas'a Arap büyüsü olarak bakar ![]() Aslında bu noktada bile benzer ama benim farkettiğim benzerlik şu ![]() Kabala Tevrat üzerine kurulmuş bir Havas diyebiliriz ![]() ![]() Görüldüğü gibi ilk çıkışı büyü değildir ![]() ![]() İşte benzerliğine dikkat çekmek istediğim nokta bu ![]() ![]() ![]() Yani aslında 2'side rahmani iken içine şeytani fitneler karıştı ![]() 2'si de sistem olarak benzer ![]() Yani Kabala Yahudi Havasıdır ![]() 2 ![]() ![]() Şimdi çakra ve uzakdoğu maneviyatına bakdığımızda keşişler brahmalar vs görüyoruz ![]() ![]() Bu noktada benim aklıma gelen onların gerçekten çakralarını açmadığı zira çakra dediğimiz tasavvuftaki letaifler ![]() ![]() Ve bir çakra gibi konumlanmış olan 2 kaş arasındaki nefs ![]() 7 etti ![]() ![]() işte elde ettiğim sonuç şu ki aslında uzakdoğudaki rahipler 6 çakraya dokunmuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yani olay budur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|