Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bazi, etmek, hassalar, konusunda, teskin, şehveti

Şehveti Teskin Etmek Konusunda Bazi Hassalar

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehveti Teskin Etmek Konusunda Bazi Hassalar

Şehvet tahrik edip üstünlük sağladığı zaman,yani iradeyi alt ettiğinde harama dalma tehlikesi baş gösterince şu dua okunur;tabii hergün 18 defa olmak üzere tekrar edilir

BismillahirrahmanirrahimYa hayyu ya kayyumu birahmetike esteğıysü aslih li şani küllehu ve la tekilni ila nefsi tarfete aynin

Manası:
Rahman ve Rahiym olan Allah adıyla:Ey hep diri olan!Ey kendi zatıyla kaim olup hiç birşeye muhtaç bulunmayan!Rahmetine sığınıp dayanaraksenden yardım ve meded bekliyorumBenim durumumu düzelt,her halimi (rızana) uygun şekle sokBir an olsun beni nefsime terketme!
Şehvet tahrik edip iradeyi alt etmek istediğinde hergün buna devam edilirbu konuda ilmiyle amil kamil insan Ahmed Bahir en-Nazilli,şeyhi Mustafa Nasıri el-Maraşi’den (KS)aldığı icazetle bana icazet vermiş olduCenab-ı Hak,onların kudsi nefisleriyle bizi yararlandırsınAmin!Sene 1266(Hicri)

Kaynak:Hazinetül Esrar-Celiletül Ezkar (Sırlar Hazinesi)
Seyyid Muhammed Hakkı Hazretleri

Özellikle bu zamanlar da biz bekar gençlere faydalı olacağına inandığım dua

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com