![]() |
İşte Dil Bağlamak Ve Galip Gelmek İçin Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Dil Bağlamak Ve Galip Gelmek İçin DuaArkadaşlar bu verdiğim duayı babam yıllardır tecrübe eder ve her seferinede faydalanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahümm ensurna alel adâi bi hurmetil enbiyai vel mürselin ve bi hürmeti ıbadikel fukarai vel muhacirin ![]() anlamı: Allahım! Nebi ve Rasuller hürmetine, fakir ve muhacir kulların hürmetine bizi düşmanlara karşı muzaffer eyle ![]() ![]() Sayısı yoktur ![]() ![]() dua ile () |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Dil Bağlamak Ve Galip Gelmek İçin Duanokia-6600 Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar bu verdiğim duayı babam yıllardır tecrübe eder ve her seferinede faydalanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahümm ensurna alel adâi bi hurmetil enbiyai vel mürselin ve bi hürmeti ıbadikel fukarai vel muhacirin ![]() anlamı: Allahım! Nebi ve Rasuller hürmetine, fakir ve muhacir kulların hürmetine bizi düşmanlara karşı muzaffer eyle ![]() ![]() Sayısı yoktur ![]() ![]() dua ile (alıntı) duanın dgoru okunması lazım ![]() ![]() Allahumme (Arapça da "ü" harfi yada sesi yoktur) unsurna alaa el aadai bi hurmeti enbiyai vel murseliin ve bi hurmeti ibadikel fukarai vel muhaaciriin Arapçada ü harfi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Dil Bağlamak Ve Galip Gelmek İçin Duaemre ![]() duanın dgoru okunması lazım ![]() ![]() Allahumme (Arapça da "ü" harfi yoktur) unsurna alaa el aadai bi hurmeti enbiyai vel murseliin ve bi hurmeti ibadikel fukarai vel muhaaciriin Arapçada ü harfi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadasim ü harf degil harekenin harfe verdigi sestir ![]() Arap harfleri okunurken 3 tane harekeden yararlanilir ![]() Ince hafrlerde ötre ü ye yakin okunur ![]() ve hakeza diger harekelerde ince ve kalin harflerde degisik seslerde okunur vesselam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Dil Bağlamak Ve Galip Gelmek İçin Duadedigini anlıyorum ama harekelerde de ü sesi yoktur ![]() ![]() ![]() Halen de bir ünv ![]() mesela Türkçe konusan veya öğrenen hicbir Arab"a "çünkü" dedirtemezsiniz yada "bütün" ![]() onların en buyuk dertlerinden biride ü sesi ![]() onlar "Çünkü" yerine "çunku" bütün yerine "butun" derler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Dil Bağlamak Ve Galip Gelmek İçin Duaemre ![]() dedigini anlıyorum ama harekelerde de ü sesi yoktur ![]() ![]() ![]() Halen de bir ünv ![]() Allah muvaffak etsin kardesim ben zaten ü sesi vardir demedim,ama ince harflerde biraz ü sesine yakin okumamiz lazim dedim ![]() Zira elif harfinin üstüne ötre geldigi zaman ona u sesi verirsek bu defa ayin harfi gibi ses verir mesela maun suresinde yüraûne ve yemneunel meun diyerek okumaliyiz ![]() ![]() Zaten belli zamandan sonra insan okuyarak bunu elde edbiliyor ![]() Memnun oldum Allah vazifenizi bihakkin yapmanbizi nasip eylesin,Kandiliniz mübarek olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Dil Bağlamak Ve Galip Gelmek İçin Duaorenkayali Nickli Üyeden Alıntı Allah muvaffak etsin kardesim ben zaten ü sesi vardir demedim,ama ince harflerde biraz ü sesine yakin okumamiz lazim dedim ![]() Zira elif harfinin üstüne ötre geldigi zaman ona u sesi verirsek bu defa ayin harfi gibi ses verir mesela maun suresinde yüraûne ve yemneunel meun diyerek okumaliyiz ![]() ![]() Zaten belli zamandan sonra insan okuyarak bunu elde edbiliyor ![]() Memnun oldum Allah vazifenizi bihakkin yapmanbizi nasip eylesin,Kandiliniz mübarek olsun ![]() Sevgili kardeşim elif ve Ayn cok farklı ![]() ![]() yani dogru okunursa karısmaz ![]() ![]() tesekkur ederim iyiniyetlerinizicin ![]() |
![]() |
![]() |
|