Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
piliç, saray, sarma, tarifi, usulü

Saray Usulü Piliç Sarma Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Saray Usulü Piliç Sarma Tarifi









Malzemeler :



4 kişilik
1 adet piliç
30 gr badem
karabiber
tuz
100 kuru kayısı



Yapılışı :



Pilicin kemiklerini ayılklayın ve etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içine kayısı ve bademleri doldurun Üzerine tuz ve karabiber ekleyerek rulo yapın Sonra bu ruloyu alüminyum folyoya sarın Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 40-45 dakika pişirin Pilici 2 cm kalınlığında dilimleyin Yanına garnitür olarak pilav yada şamfıstıklı pilav servis edilebilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.