![]() |
Tavuk Pirzolası Kiev Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Pirzolası Kiev TarifiMalzemeler : 2 kişilik 1 adet yarka piliç (yaklaşık 1200 gr) 250 gr tereyağı 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz 1 çay kaşığı limon suyu 3 bütün yumurta ½ su bardağı un 1 su bardağı galeta unu tuz bir tutam karabiber 2 dilim bir parmak kalınlığında muska biçiminde kesilmiş içi oyulmuş taze kızarmış ekmek kızartmak için sıvı yağ Yapılışı : Tereyağını küçük bir kaba koyun üzerine tuz, karabiber, maydanoz ve limon suyunu ilave ederek yumuşatmadan bir kere karıştırıp muhafaza edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|