![]() |
** Şinitsel ( Tavuk Kizartmasi ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ** Şinitsel ( Tavuk Kizartmasi )* İçindekiler: * MALZEMELER: 750 gr ![]() 2 yumurta 3 yemek kaşığı un 5 yemek kaşığı galeta unu Tuz, karabiber Kızartmak için sıvıyağ Hazırlanışı: * YAPILIŞI: Tavuk etlerini ince bir tabaka halinde kesin yada dövün ![]() Üzerlerine tuz ve karabiber serpiştirin ![]() Bir tabağa unu koyun ![]() Diğer tabağa galeta ununu koyun ![]() Başka bir tabağada yumurtaları kırın ve çırpın ![]() Tavaya yağı alın ve kızdırın ![]() Etleri sırasıyla önce una, sonra yumurtaya, sonrada galeta ununa bulayın ![]() Etleri kızgın yağda kızartın ve kağıt havlu üzerine alın ![]() İnce ince dilimleyip, servis edin ![]() AFİYETLER OLSUN ![]() Kaynak: birtabak ![]() |
![]() |
![]() |
|