Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
açılıyormuş, kebabı, kısmeti, pişirenlerin

Bu Kebabı Pişirenlerin Kısmeti Açılıyormuş

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bu Kebabı Pişirenlerin Kısmeti Açılıyormuş




Kısmet Kebabı


Malzeme


1 kg kemiksiz et,

3-4 patates,

1 adet soğan,

Kızartma için Bzim sıvıyağ,

4-5 diş sarımsak,

İçim Yoğurt,

Tuz

Hazırlanışı


Öncelikle eti, patates cipsi gibi ince uzun doğrarız Tencereye bir miktar yağ koyup eti suyunu çekip yumuşayana kadar pişiririz (Gerekirse biraz su ekleyin,yanmasın) Daha sonra soğanları doğrayıp ekleriz, pembeleşene kadar etle beraber kavururuz Ocaktan alırız Ayrı bir tencereye bol sıvı yağ koyup patatesleri uzun uzun doğrayıp kızartırız Servis yaparken tabağın ortasına etleri, kenarlarına patatesleri koyarız ve üzerine sarımsaklı yoğurdu dökeriz Bakalım yemeği yerken kısmetinize et mi gelecek, patates mi? Harika bir yemektir Umarım beğenirsiniz


Afiyet olsun!

Alıntı Yaparak Cevapla

Bu Kebabı Pişirenlerin Kısmeti Açılıyormuş

Eski 07-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bu Kebabı Pişirenlerin Kısmeti Açılıyormuş




Kısmet Kebabı


Malzeme


1 kg kemiksiz et,

3-4 patates,

1 adet soğan,

Kızartma için Bzim sıvıyağ,

4-5 diş sarımsak,

İçim Yoğurt,

Tuz

Hazırlanışı


Öncelikle eti, patates cipsi gibi ince uzun doğrarız Tencereye bir miktar yağ koyup eti suyunu çekip yumuşayana kadar pişiririz (Gerekirse biraz su ekleyin,yanmasın) Daha sonra soğanları doğrayıp ekleriz, pembeleşene kadar etle beraber kavururuz Ocaktan alırız Ayrı bir tencereye bol sıvı yağ koyup patatesleri uzun uzun doğrayıp kızartırız Servis yaparken tabağın ortasına etleri, kenarlarına patatesleri koyarız ve üzerine sarımsaklı yoğurdu dökeriz Bakalım yemeği yerken kısmetinize et mi gelecek, patates mi? Harika bir yemektir Umarım beğenirsiniz


Afiyet olsun!

Alıntı Yaparak Cevapla

Bu Kebabı Pişirenlerin Kısmeti Açılıyormuş

Eski 07-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bu Kebabı Pişirenlerin Kısmeti Açılıyormuş




Kısmet Kebabı


Malzeme


1 kg kemiksiz et,

3-4 patates,

1 adet soğan,

Kızartma için Bzim sıvıyağ,

4-5 diş sarımsak,

İçim Yoğurt,

Tuz

Hazırlanışı


Öncelikle eti, patates cipsi gibi ince uzun doğrarız Tencereye bir miktar yağ koyup eti suyunu çekip yumuşayana kadar pişiririz (Gerekirse biraz su ekleyin,yanmasın) Daha sonra soğanları doğrayıp ekleriz, pembeleşene kadar etle beraber kavururuz Ocaktan alırız Ayrı bir tencereye bol sıvı yağ koyup patatesleri uzun uzun doğrayıp kızartırız Servis yaparken tabağın ortasına etleri, kenarlarına patatesleri koyarız ve üzerine sarımsaklı yoğurdu dökeriz Bakalım yemeği yerken kısmetinize et mi gelecek, patates mi? Harika bir yemektir Umarım beğenirsiniz


Afiyet olsun!

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.