![]() |
Bu Kebabı Pişirenlerin Kısmeti Açılıyormuş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Kebabı Pişirenlerin Kısmeti AçılıyormuşKısmet Kebabı Malzeme 1 kg ![]() 3-4 patates, 1 adet soğan, Kızartma için Bzim sıvıyağ, 4-5 diş sarımsak, İçim Yoğurt, Tuz ![]() Hazırlanışı Öncelikle eti, patates cipsi gibi ince uzun doğrarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bu Kebabı Pişirenlerin Kısmeti Açılıyormuş |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Kebabı Pişirenlerin Kısmeti AçılıyormuşKısmet Kebabı Malzeme 1 kg ![]() 3-4 patates, 1 adet soğan, Kızartma için Bzim sıvıyağ, 4-5 diş sarımsak, İçim Yoğurt, Tuz ![]() Hazırlanışı Öncelikle eti, patates cipsi gibi ince uzun doğrarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bu Kebabı Pişirenlerin Kısmeti Açılıyormuş |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Kebabı Pişirenlerin Kısmeti AçılıyormuşKısmet Kebabı Malzeme 1 kg ![]() 3-4 patates, 1 adet soğan, Kızartma için Bzim sıvıyağ, 4-5 diş sarımsak, İçim Yoğurt, Tuz ![]() Hazırlanışı Öncelikle eti, patates cipsi gibi ince uzun doğrarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun! |
![]() |
![]() |
|