![]() |
Biftek Marengo Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biftek Marengo TarifiMalzemeler : Sığır filetosu (1 cm şeritler halinde kesilmiş) 1 ![]() Bitkisel yağ 50 ml Soğan 150 gr Sarmısak Tuz Karabiber Sığır eti suyu 500 ml Kırmızı şarap 100 ml Hazır et sosu 25 ml Domates püresi 25 gr Dilimlenmiş mantar 360 gr Mısır unu 30 gr Taze krema 100 gr Amerikan pirinci 500 gr Yapılışı : Biftek filetosu şeritlerini yağda kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖNERİ : Bu tarif, özellikle konserve mantar yerine taze mantar (örneğin, pembe mantar, istiridye mantarı) kullanırsanız iyi olur ![]() AFIYET OLSUN! |
![]() |
![]() |
|