Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
piliç, sarma, tarifi

Piliç Sarma Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliç Sarma Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 2 adet piliç biftek
• 1 adet havuç
• 6?7 sap maydanoz
• 1 çorba kaşığı sıvıyağ
• 2 diş sarmısak
• 2 çaykaşığı köri
• Tuz
• Yağlı kağıt







Tarif
Piliç biftekleri enlemesine bıçakla ikiye kesin, ama iki parçayı birbirinden ayırmayın, bitişik bırakın Arasına maydanoz yaprakları havuç, köri ve çok az tuz koyup sarın Açılmaması için kürdan saplayın Diğerini de aynı şekilde hazırlayın Üstlerine sıvıyağ sürün Yağlı kağıda sarıp, 220 derece fırına atın 25-30 dakika pişirip, çıkarın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.