Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
faulye, kavurması, tarifi, turşu

Faulye Turşu Kavurması Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Faulye Turşu Kavurması Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 200?250 gr fasulye turşusu,
• 1 adet soğan,
• 1 baş sarmısak,
• 1 çay bardağı zeytinyağı







Tarif
İnce ince kıyılmış soğanları zeytinyağı ile iyice kavurun Akşamdan tuzu çıkması için suya koyduğunuz fasulye turşusunu küçük küçük, 3-4 parçaya bölerek kavrulmuş soğana ilave edin 7-8 dakika kavurduktan sonra sarmısak ilave edin 1-2 dakika kavurduktan sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.