Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulyeli, kebabı, kuru, tarifi, tas

Kuru Fasulyeli Tas Kebabı Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuru Fasulyeli Tas Kebabı Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 800 g kuşbaşı dana eti
• 250 g haşlanmış kuru barbunya fasulyesi
• 3 domates
• 3 soğan
• 2 diş sarmısak
• 2 yeşil biber
• 1 adet çok acı sivri biber
• 5 çorba kaşığı zeytinyağı
• 1 litre et suyu
• Tuz
• Kişniş
• Kimyon







Tarif
Soğanları ve sarmısakları doğrayın Domateslerin kabuklarını soyun ve doğrayın Biberleri dilimleyinSığ bir tencerede etlerin renkleri değişene kadar pişirin Soğanı, sarmısağı, biberleri, domatesleri ve baharatı ilave edin Et suyunu koyun ve iyice karıştırın KIsık ateşte yaklaşık 1 saat 10 dakika kapağı kapalı olarak pişirin Pişmesine yakın fasulyeleri ilave edin, bir taşım kaynattıktan sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.