![]() |
Biberiyeli Bürüksel Lahanası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biberiyeli Bürüksel Lahanası* İçindekiler: 500-600gr brüksel lahanası, yıkanıp her biri ikiye kesilmiş 5-6 pastırma dilimi 1 yemek kaşığı zeytinyağı 3 taze soğanın beyaz kısımları, kalın halkalar şeklinde doğranmış 2 diş sarımsak 1/4-1/2 su bardağı su bir tutam biberiye tuz karabiber 1 tatlı kaşığı taze limon suyu 1 yemek kaşığı tereyağı Hazırlanışı: pastırmaları ikiye bölüp orta boy yayvan bir tencerede 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile kızartın ![]() ![]() lahanalar hafif kahverengi olana kadar soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yemek pişince kapağını açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: birtabak ![]() |
![]() |
![]() |
|