![]() |
Etli Asma Yaprağı Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Asma Yaprağı DolmasıMalzemeler: 1/2 kg ![]() 3 çorba kaşığı pirinç 2 orta boy soğan 1/2 çorba kaşığı salça 250 gr ![]() 8-10 dal maydanoz 1 tatlı kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber İçi için: 1/2 kg ![]() 3 çorba kaşığı pirinç 2 orta boy soğan 3 orta boy domates (veya 1/2 çorba kaşığı salça) 8-10 dal maydanoz 1 tatlı kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber Pişirme Süresi: 45 Dakika 4 Kişilik Hazırlanışı: Tencereye 2 su bardağı su ve 1 çay kaşığı tuz koyup kaynatınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaprağın sapını çıkartıp büyükleri ikiye ayırınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|