Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
2004, boğazkere, kav, özel

Boğazkere (Özel Kav) 2004

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Boğazkere (Özel Kav) 2004




Adı :Turasan Boğazkere (özel Kav) Kategorisi :Sek Kırmızı ŞarapBölgesi iyarbakırÜzÜm Çeşidi :BoğazkereÜretim Yılı :2004***** Oranı :Alc %13 (hacmen)Şişe Hacmi :750 ml
Turasan ŞarapÇılık tarafından, Diyarbakır'ın Çermik-Kuyu mevkisinde yetiştirilen Boğazkere ÜzÜmÜnden Kapadokya'daki kaya oyma mahzenlerinde sıcaklık kontrollÜ fermantasyon yöntemiyle Üretilmiştir Ham kırmızı meyve, erik, incir gibi aromaların yanında baharat aromalarını da taşıyan, tanen bakımından gÜÇlÜ,dengeli kırmızı sek şaraptırİdeal servis sıcaklığı 18-20 ºC'dir Uygun koşullar altında 8-10 yıla kadar yıllandırılabilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.