![]() |
Kabak Dolma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak DolmaMalzemeler: 4 adet 150 gramlık kabak 75 gr soğan 1-2 diş sarımsak 1 çorba kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı değişik baharat 225 gr doğranmış domates 275 gr pirinç 50 gr jambon 75 gr çedar peyniri 50 gr kuru ekmek ufağı Dilediğiniz otlardan birkaç sap Pişirme Süresi: 30 dakika 4 Kişilik Hazırlanışı: 1 Porsiyon: 25 kalori ![]() Her kabağı uzunlamasına ikiye bölün ![]() ![]() ![]() Teflon tavada zeytinyağını hafifçe kızdırın ![]() ![]() Yıkayıp haşladığınız pirinci süzüp, domatesle birlikte tavaya alın ve 10 dakika kadar pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|