![]() |
Etli Fondü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli FondüMalzemeler: 1 kg ![]() Domates sosu için: 1 çorba kaşığı zeytinyağı (15 ml ![]() 2 orta boy ince kıyılmış soğan 1 diş dövülmüş sarmısak 3 orta boy, küp doğranmış taze domates (veya 1 kutu konserve doğranmış domates) 2 çorba kaşığı salça Tuz, karabiber Hardal sosu için: 1 çorba kaşığı hardal 2/3 su bardağı yoğurt (165 gr ![]() 3 çorba kaşığı mayonez 1 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, karabiber Pişirme Süresi: 30 dak ![]() 6 Kişilik Hazırlanışı: Domates sosu yapılışı Sarmısak ve soğanı zeytinyağında sote edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hardal sosu yapılışı Tüm malzemeyi bir kasenin içine koyup metal kaşıkla iyice karıştırın ![]() Fondü etleri: Kuşbaşı doğranmış bonfileleri teker teker fondü şişlerine takın, arzu ettiğiniz pişkinlikte kızartın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|