![]() |
İstim Kebabi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstim Kebabi Tarifi3 adet tavuk göğsü kıyması 4 yemek kaşığı galeta unu 1 yumurta 6 adet uzun kemer patlıcan 6 adet iri domates 6 adet sivri biber 2 su bardağı sıvıyağ tuz Yapılışı Patlıcanları alaca soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcanları sudan çıkarın ![]() ![]() ![]() Her domatesi kabuklu olarak ortadan ikiye ve tekrar ikiye kesip yarım ay şeklinde patlıcanların üzerindeki kürdana batırın ![]() ![]() Tepsideki malzemenin üzerine biraz tuz serpin ![]() ![]() ![]() 3 adet tavuk göğsü kıyması 4 yemek kaşığı galeta unu 1 yumurta 6 adet uzun kemer patlıcan 6 adet iri domates 6 adet sivri biber 2 su bardağı sıvıyağ tuz Yapılışı Patlıcanları alaca soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcanları sudan çıkarın ![]() ![]() ![]() Her domatesi kabuklu olarak ortadan ikiye ve tekrar ikiye kesip yarım ay şeklinde patlıcanların üzerindeki kürdana batırın ![]() ![]() Tepsideki malzemenin üzerine biraz tuz serpin ![]() ![]() ![]() 3 adet tavuk göğsü kıyması 4 yemek kaşığı galeta unu 1 yumurta 6 adet uzun kemer patlıcan 6 adet iri domates 6 adet sivri biber 2 su bardağı sıvıyağ tuz Yapılışı Patlıcanları alaca soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcanları sudan çıkarın ![]() ![]() ![]() Her domatesi kabuklu olarak ortadan ikiye ve tekrar ikiye kesip yarım ay şeklinde patlıcanların üzerindeki kürdana batırın ![]() ![]() Tepsideki malzemenin üzerine biraz tuz serpin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|