![]() |
Zeytinyağlı İç Baklalı Enginar Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı İç Baklalı Enginar Tarifi[/b] Malzemeler • 4 adet enginar (ayıklanmış) • 1 adet kuru soğan • 1 adet limon • 4 yemek kaşığı zeytinyağı • 200 gr ![]() • 1/4 demet dereotu • 2 tatlı kaşığı toz şeker • Tuz Tarif Limonun suyunu sıkın ![]() ![]() ![]() ![]() Enginarı, iç baklayı, soğanı, kalan limon suyunu, tuz, şeker ve zeytinyağını, 2 su bardağı su ile birlikte büyük bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() Enginarlar soğuyunca servis tabağına dizin ve iç baklaları ortalarına yerleştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|