Çeşminigar Çorbası Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çeşminigar Çorbası Tarifi[/b] Malzemeler • 1 kase kırmızı mercimek • 2 su bardağı süt • 12 bardak et suyu • 2 çorba kaşığı tereyağı • 2 adet soğan • 1 adet havuç • 2 çorba kaşığı un • 1 adet yumurta sarısı • 1 adet yeşil biber • 1 adet kırmızı biber • 2 diş sarmısak • 2 dilim yağda kavrulmuş bayat ekmek Tarif Tereyağı, sarmısak ve soğanı tencereye koyarak kavurun Havuç ve biberleri küçük küçük doğrayın Kırmızı mercimek ve doğradığınız sebzeleri tencereye ekleyerek kavurun 1 kaşık un ekleyin ve tekrar kavurun Et suyunu ilave edin Yumuşayıncaya kadar pişirin Daha sonra bu karışımı robottan geçirin ve tekrar tencereye alın![]() Ayrı bir kapta yumurtayı süt ile çırpın Yavaş yavaş karıştırarak tencereye ilave edin Bir taşım kaynattıktan sonra kızarmış ekmekle birlikte servis yapın![]() Süresi : 80-90 dk ![]() Zorluk : Puan : 4 88Bu Tarife Puan Ver Tarifi Arkadaşına Gönder Tarifi Yazdır var affKey=escape('B0yNwdjueedjMjt0XIqM7RH2ZTHSu+MOTfc ZXpfH9LUcjc1BkXi2Fg==');var docURL=escape(window location href replace('http://',''));document write("");Yemek tarifleri, yemek tarifi, kolay yemek tarifleri, pratik yemek tarifleri, kolay yemek tarifi, pratik yemek tarifi, yemek tarifi sitesi, türk mutfağı, osmanlı mutfağı, günün tarifi var affKey=escape('B0yNwdjueedjMjt0XIqM7RH2ZTHSu+MOTfc ZXpfH9LWKOhpvdpRsTw==');var docURL=escape(window location href replace('http://',''));document write("");yemek tarifi, yemek tarifleri, pratik yemek tarifleri, türk ve dünya mutfakları, kolay yemek tarifi, food, kitchen, cooking, fastfood, recipe Lezzetci com - Yemek Tarifleri © 2004-2008 | e-mail: bilgi@lezzetci com | Öneri ve GörüşlerinizBir yapımı Linkler ? Herseynet com ? Fıkralar ? Cep Melodi ? Cep Oyunları ? Fıkra ? Yalın ? Logo Melodi ? Şifalı BitkilerTatil Siteleri ? Kaplıcalar ? Tatil Rehberi ? Muhafazakar Tatil ? Antalya Otelleri ? Alanya Otelleri ? Bodrum Otelleri ? İslami Tatil Şömine - Şömine Modelleri - Vinç - Satılık Vinç - Medikal - Kiralık Vinç - Gümüş - Silver - Kaplıca |
|
|
|