|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıkladı, adayların, alınacağını, başarı, esas, lysde, ortaöğretim, puanının, ösym |
![]() |
ÖSYM, LYS'de Adayların Ortaöğretim Başarı Puanının Esas Alınacağını Açıkladı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() ÖSYM, LYS'de Adayların Ortaöğretim Başarı Puanının Esas Alınacağını Açıkladı.ÖSYM'den LYS açıklaması ÖSYM, LYS'de adayların ortaöğretim başarı puanının esas alınacağını açıkladı ![]() ÖSYM'nin yükseköğretim programları ve kontenjanları kılavuzunun yayımlanması ve yerleştirme puanlarının hesaplanmasına ilişkin yaptığı açıklamada, YÖK tarafından; Danıştay 8 ![]() ![]() Açıklamaya göre, bu karar gereğince 16 Temmuz 2012 tarihinde ÖSYM'nin internet adresinden yayımlanan 2012-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yeniden düzenlenerek en kısa sürede adayların ve kamuoyunun bilgisine sunulacak ![]() ![]() ![]() Kara göre, ''2012-ÖSYS Kılavuzu''nun ilk halindeki hesaplama yöntemi uygulanacak ![]() ![]() Danıştay'ın kararı Danıştay 8 ![]() ![]() ![]() ![]() Daire kararında, ''2547 sayılı Kanun'un 12 Temmuz 2012'de yürürlüğe giren geçici 62 ![]() ![]() AA
![]() |
|