![]() |
Özgürlük Duası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgürlük DuasıSonsuzluğun Ötesi İçinizdedir ![]() ![]() Lütfen şimdi gözlerinizi kapatın ve yüreğinizi açın ![]() Yüreğinizden gelen tüm sevgiyi hissedin ![]() Sözlerime zihninizle ve yüreğinizle katılmanızı istiyorum ![]() Sevginin güçlü bağlantısını hissetmenizi istiyorum ![]() Birlikte, yaratıcı ile bir olmayı deneyimlemek için dua edeceğiz ![]() Dikkatinizi akciğerlerinize odaklayın ![]() Sadece akciğerleriniz var ![]() ![]() Insan bedeninin en büyük ihtiyacı olan havayı içinize çekin ![]() Derin bir nefes alın ve ciğerlerinizin havayla dolduğunu hissedin ![]() ![]() ![]() Tutunduğunuz tüm dalları bırakarak, tüm bağımlılıklarınızdan arınarak, özünüze dönerek sadece sevgiyi hissetmenin hazzını duyun ![]() Özgürlük Duası Evrenin yaratıcısı, Gerçek adının Sevgi olduğunu biliyoruz ![]() ![]() Bugün, bize senin gibi olmamız için, yaşamı sevmemiz için, yaşam olmak, sevgi olmak için yardım et ![]() Bize senin gibi sevmemiz için yardım et ![]() Koşulsuz beklentisiz, görevsiz, yargısız ![]() Kendimizi yargılamadan sevmemiz ve Kabul etmemiz için bize yardım et ![]() Başkalarını koşulsuz sevmemiz için bize yardım et ![]() Onları yargılamadan kabul etmemiz için bize yardım et ![]() Başkalarını reddettiğimizde kendimizi reddediyoruz, kendimizi reddettiğimizde Seni reddediyoruz ![]() Yarattığın her şeyi koşulsuz sevmemiz için bize yardımcı ol ![]() Zihnimizi yargılardan özgürleştir ![]() ![]() Bugün çok özel bir gün ![]() ![]() Bugün kendimizi sana sunuyoruz ![]() Bize gel, sesimizi, gözlerimizi, ellerimizi ve Yüreklerimizi kullan ![]() ![]() Sevgiyle değişime hazırız ![]() Evrenin yaratıcısi ![]() ![]() Bugün bize verilen her şey için Şükranlarımızı sunuyoruz – özellikle kendimiz “özümüz” olabilme özgürlüğümüz için ![]() Şükürler olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|