07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evrensel Enerji Dedikleri...
islamda ne böyle bir sistemin yeri vardır,nede bu işlere ayetleri bulaştırmanın yeri asla yoktur  eğer olmuş olsaydı nice peygamberler gelip geçti,nice tasavvuf ehli insanlar gelip geçti bunları haber verirlerdi,oysa bu batının içimize soktuğu sistemden başka bir şey değildir batılıların evrensel enerji adı aldında yazdıkları kitapları okuduğunuzda ya altından cinler çıkacaktır,yada melekler(asla melekler değilller,onları tenzih ederim) bio enerji ve evrensel enerji,pozitif enerji ile insan tedavisi yapan bir bayan var burda  eşi emekli bir güvenlik görevlisi  bel fıtığı,boyun fıtığı ve bedensel çoğu hastalıkları iyi ettiğini söyleyen biri arkadaşım boyun fıtığı vede bel fıtığı ağrısı için randevu aldı beninde gitmek istediğimi,ona soracaklarım olduğunu belirttim,peki gidelim dedi ve gittik,bir akşam namazı vaktiydi,bayan onu içeri aldı bende girdim   merhemler ve jeller sürdü msj yapmaya başladı  o na size bir şey sorabilirmiyim dediğimde buyrun dediler  insan bedeninde ki bu sorunlu noktaları size bu varlıklar mı bulduruyorlar,eğer bu varlıklar bulduruyorlarsa yarınlarınızda size sorun yaşatmıcaklarının güvencesi ne dediğimde   bu konuda konuşmak istemiyorum olmuştu yanıtı   ordan ayrıldık ve geldik,4 ay sonra arkadaşım,o bayanın benimle görüşmek istediğini söyledi,,,bir arkadaşımın yanında buluştuk eşiyle beraber gelmişti  buyrunuz dediğimde  siz o gün bana bir şeyler söylemiştiniz  onlar sana cevap vermemi istemediler  ve beyinmi ağrıdan duvarlara vuruyorum  haplar daha etki etmiyor,ne olur beni bu durumdan kurtarın dediğinde   ben bu işlerle uğraşmıyorum sadece acizane bir araştırmacıyım  ama sizi de uyarmak istemiştim  benim size yapabileceğim hiç bir şey demiştim   işte bu enerji adı altında yatan,anne ismini vermenin altında yatan gizem esasında bundan ibaret dostlar   kimse kendini ve insanları yanıltmamalı,yanıltanlarda yanıldıklarını ergeç anlıcaklardır  bir gün bu sözümü hatırlayacaksınız  
|
|
|