Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dedikleri, enerji, evrensel

Evrensel Enerji Dedikleri...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evrensel Enerji Dedikleri...

islamda ne böyle bir sistemin yeri vardır,nede bu işlere ayetleri bulaştırmanın yeri asla yoktureğer olmuş olsaydı nice peygamberler gelip geçti,nice tasavvuf ehli insanlar gelip geçti bunları haber verirlerdi,oysa bu batının içimize soktuğu sistemden başka bir şey değildirbatılıların evrensel enerji adı aldında yazdıkları kitapları okuduğunuzda ya altından cinler çıkacaktır,yada melekler(asla melekler değilller,onları tenzih ederim)bio enerji ve evrensel enerji,pozitif enerji ile insan tedavisi yapan bir bayan var burdaeşi emekli bir güvenlik görevlisibel fıtığı,boyun fıtığı ve bedensel çoğu hastalıkları iyi ettiğini söyleyen biriarkadaşım boyun fıtığı vede bel fıtığı ağrısı için randevu aldı beninde gitmek istediğimi,ona soracaklarım olduğunu belirttim,peki gidelim dedi ve gittik,bir akşam namazı vaktiydi,bayan onu içeri aldı bende girdimmerhemler ve jeller sürdü msj yapmaya başladıo na size bir şey sorabilirmiyim dediğimde buyrun dedilerinsan bedeninde ki bu sorunlu noktaları size bu varlıklar mı bulduruyorlar,eğer bu varlıklar bulduruyorlarsa yarınlarınızda size sorun yaşatmıcaklarının güvencesi ne dediğimdebu konuda konuşmak istemiyorum olmuştu yanıtıordan ayrıldık ve geldik,4 ay sonra arkadaşım,o bayanın benimle görüşmek istediğini söyledi,,,bir arkadaşımın yanında buluştuk eşiyle beraber gelmiştibuyrunuz dediğimdesiz o gün bana bir şeyler söylemiştinizonlar sana cevap vermemi istemedilerve beyinmi ağrıdan duvarlara vuruyorumhaplar daha etki etmiyor,ne olur beni bu durumdan kurtarın dediğindeben bu işlerle uğraşmıyorum sadece acizane bir araştırmacıyımama sizi de uyarmak istemiştimbenim size yapabileceğim hiç bir şey demiştimişte bu enerji adı altında yatan,anne ismini vermenin altında yatan gizem esasında bundan ibaret dostlarkimse kendini ve insanları yanıltmamalı,yanıltanlarda yanıldıklarını ergeç anlıcaklardırbir gün bu sözümü hatırlayacaksınız
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com