Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çakralar, enerji

Çakralar Ve Enerji

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çakralar Ve Enerji

Bugüne dek çakralarla ilgili çokça yazı okumuşuzdurEnerji merkezleri olarak tanımlanan çakraların fonksiyonları,açık-kapalı oluşları,dengelenme çabaları vs

Her konuda olduğu gibi bu konuda da yüzeysel kalan uygulayıcılar,konuya ilgili olanları maalesef doğru bilgilendiremiyorlarTicari kaygıların da eşlik ettiği bir protokolde karşılıklı güvensizlik ve inançsızlıkla kör-topal birşeyler yapılmaya çalışılıyor

Enerji bedenin evrensel etkilerle ilişkisi konusunda sınırlı sayıda araştırma,bulgu ve uygulama var,halen dünya üzerindeÇeşitli nedenlerden kadim bilgilerde varolan bu ilişki ,insanlığa yeni yeni açılmaya başladı

Enerji merkezlerinin,yani çakraların görüntülenebilmesi henüz başarılabilmiş değilTüm teknolojik gelişmeye karşın tanımı yapılmış bir fenomenin bilimsel alana çıkamamış olması çok ilginç

Toplum dilinde "elektrik almak" olarak tanımlanan karşılıklı enerji aktarımı sadece 1-2 araştırmacı tarafından,o da yüzeysel olarak tanımlanmıştırŞunu biliyoruz artık,yine toplum dilinde "biriyle tanıştım,modum düştü" adı altında tanımlanan enerji wampirliğinin az-çok farkında olmaya başladık,artık

İnsandan insana enerji vampirliği "nazar-haset" vb gibi tanımlarla yer buluyordu,önceleriYa da işi gezegenlere bağlayıp "yıldızın düşük" gibi deyimlerle anlatılmaya çalışıldı

Çakralar düzeyinde yanlış bilinen kavramlara bir bakalımBir çakranın açık ya da kapalı olması,örneğinBir çakra fizik bedende olduğunuz sürece açıktır,kapalı olduğu anda yaşayamazsınızBu nedenle "çakranız kapalı,açarız!" denilmesi çok dürüst bir beyan değilYa da "çakralarınızı bilmem ne enerjisiyle dengeleriz!" teklifiÇakralar her zaman kendilerine ait özel frekanslarda dengelidirlerDünyanın elektromanyetik alanından çeşitli nedenlerle manyetik çekememeniz ve solunumla pranik enerjiyi alamamanız çakral işletim sisteminde bozukluklar oluşturabilir

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Çakralar Ve Enerji

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Çakralar Ve Enerji

Çakralar düzeyinde yanlış bilinen kavramlara bir bakalımBir çakranın açık ya da kapalı olması,örneğinBir çakra fizik bedende olduğunuz sürece açıktır,kapalı olduğu anda yaşayamazsınızBu nedenle "çakranız kapalı,açarız!" denilmesi çok dürüst bir beyan değilYa da "çakralarınızı bilmem ne enerjisiyle dengeleriz!" teklifiÇakralar her zaman kendilerine ait özel frekanslarda dengelidirlerDünyanın elektromanyetik alanından çeşitli nedenlerle manyetik çekememeniz ve solunumla pranik enerjiyi alamamanız çakral işletim sisteminde bozukluklar oluşturabilir

alıntı
????

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com