Yardım.! Bilen Varsa. Duyan Varsa.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yardım.! Bilen Varsa. Duyan Varsa..Sayın güzel site arkadaşlarımın dikatine![]() ![]() bilen duyan varsa bir yardım amaclıhangi ünüversitede ![]() ![]() yaz okulunda![]() Kimya bölümü acılıyor ![]() ![]() özellikle de Fiziko kimya 3 acılan ![]() vede mugla ünüversitesine![]() iceriği uyuyormu bilen ne olur bana yardımcı ![]() olsun![]() ![]() bu konuda fazla bilgim yok ama oğluma yardımcı olmak amaclı actım ![]() ![]() Bir ümit ![]() ![]() Allah büyüktür![]() ![]() ![]() Bu konuda ![]() bilgisi olan vardır elbe belki biryerden duyar veya birine sorarda![]() buraya yazarsa ![]() duacısı olurm ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yardım.! Bilen Varsa. Duyan Varsa..merhaba kısmet abla, sanırım dersın adı fizikokimya 3 ![]() ![]() acaba ogluna hangı yarıyıl oldugunu sorabılır mısın?ders ıcerıklerının uygun olup olmadıgını unıversıtelerı arayarak ogrenebılır, su an 2011 yaz okulları arasında Marmara Unı'de acılacak dersler arasında Fizikokimya I ve II var ![]() ![]() linki vereyim ben![]() ![]() sayet kendısıne uygunsa unıverısıteyı arayıp sorabılır![]() ![]() http://duyuru marmara edu tr/iysdosy![]() ![]() ulu_-_2011 pdf--- Sonraki mesaj --- hacettepe unısınde fizikokimya 3 varmıs: http://www aktuerya hacettepe edu tr![]() ![]() u_bolumici pdf
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yardım.! Bilen Varsa. Duyan Varsa..Mugla Ünv ![]() ![]() ![]() İceriği uyan Ünüversite ![]() aranıyor![]() ![]() ![]() ![]() fiziko 3 ![]() alattli analiz ![]() anorganik ![]() 3 tane ders bir yaz okulu![]() mugla ünv iceriğine uygunbahar döneminin dersleri ![]() ![]() ![]() yani 2 yarı yıl--- Sonraki mesaj --- 18 ünüversiteye taradım diyor ama ![]() ![]() fiziko 3 ![]() alattli analiz ![]() anorganik ![]() 3 tane ders bir yaz okulu![]() mugla ünv iceriğine uygunbulamadığını söylüyor ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- bahar dönemine ait fiziko 3 ![]() alattli analiz ![]() anorganik ![]() 3 tane ders bir yaz okulu![]() mugla ünv iceriğine uygunbilen bilmeyede söylesin ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|