![]() |
Güzellik Check-Up'una Hazır Mısın? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzellik Check-Up'una Hazır Mısın?1- Her gün aynaya bakıyorsun ![]() a- Çoğu zaman sivilceli b- Hassas, duyarlı ve çok kuru c- Bir sorun yok gibi 2- Saçlarını anlatacak olsan ne derdin? a- Çoğunlukla inatçı, kalın telli ve kıvırcık b- Oldukça kuru ve problemli c- İnce telli, yumuşak ve düz 3- Tırnaklarının durumu ne? a- Oldukça sık kırılır ![]() b- Çok zayıf olduğu için tırnak uzatmayı bile unuttum ![]() c- Tırnaklarım dayanıklıdır ve her zaman güzel görünür ![]() 4- Vücut yapın nasıl? a- Zor kilo veren bir yapım var ![]() b- Güçlü bir yapım var ![]() c- İnce yapılıyım ve uzun boyluyum ![]() ![]() 5- Tartı dostun mu, düşmanın mı? a- Üst kısmım biraz kilolu b- Birkaç kilo fazlam var ama üzülmeye değmez ![]() c- Kilom benim için sorun olmuyor ![]() 6- Boğazına düşkün müsündür? a- Hep yerim ve maalesef çabucak kilo alırım ![]() b- Günüm günüme tutmaz, bazen bütün gün pasta börek yerim, bazen de sadece meyve c- Seve seve yerim ve nadiren kilo alırım ![]() 7- Kötü bir gün geçirdiğinde moralin nasıl olur? a- Sinirimden herkese saldırırım ![]() b- Kendimi yalnız hissederim ve düşüncelere dalarım ![]() c- Sevdiğim şeylerle uğraşıp deşarj olurum ![]() 8- Arkadaşların neden sana değer verir? a- Ben herkesi motive ederim ve coştururum ![]() b- Yüzde yüz güvenilir biriyim ![]() c- Arkadaşlarımın dert küpüyüm ![]() 9- Beden eğitimi senin için sıkıcı bir ders mi? a- Fitness beni canlandırıyor ama çabucak yoruluyorum ![]() b- Sokakta gezmek benim için yeterli ![]() c- Sporu seviyorum ve kendimi süper hissediyorum ![]() 10- Hangi hobiyle uğraşmaktan zevk alıyorsun? a- Riskli sporları seviyorum ve maceracı biriyim ![]() b- Yetenekliyim ![]() ![]() c- Partilere ve sinemaya gitmekten hoşlanırım ![]() ![]() A’lar çoğunluktaysa Bugüne kadar sporsuz iyi idare etmişsin ama bundan sonrası için şansını iyi kullan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B’ler çoğunluktaysa Biraz enerjiye ihtiyacın var ![]() ![]() ![]() ![]() C’ler çoğunluktaysa Çok sağlıklısın ve sıkıntılarının üstesinden gelebiliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|