![]() |
Anlat Bakalım |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Anlat Bakalımkelime: telepati -hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama sozle degil beyindalgalariyla falan ![]() ![]() ![]() -ihihih neydiiii ![]() ![]() ![]() ![]() -tamam tele'si kalsin kedilerin eline ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be ![]() ![]() ![]() Kelime: terlik - neyle yürürsün - ayak!!! - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumşak yumşak - koyun!! - yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - allah belanı versin pas! Kelime: zebani - allahın meleklerinden biri ![]() - cebrail ![]() - ilk üç harfi çizgili bir hayvanı çağırıştırıyor ![]() - zebrail? Kelime: kadınbudu - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır Kelime: ıskalamak - dart oynarken neye atarsın? - hedef tahtasına - attın vuramadın mesela noldu? - hedefi vuramadım - tamam da nedir yani o olay - tutturamamak, kaçırmak - hayır nedir başka ismi var onun - tam 12'den vuramamak! ![]() ![]() - oldu ![]() ![]() ![]() kelime-timsah - abi boöle hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha -?!???!!(yuhhh) |
![]() |
![]() |
|