Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arı, mucizesi, sütü

Arı Sütü Mucizesi....

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arı Sütü Mucizesi....

Arkadaşlar, geçenlerde bir aktara girmiştim cilt güzelliği ve canlılığı için bir tavsiye istedim, Bayan bana arı sütü bal-polen karışımı bir krem verdi Eve geldim, içindeki kağıtta şunlar yazıyordu;

"Arı sütü ile yapılan birkaç haftalık kürden sonra, yüz ve göğüs gibi vücudun hassas bölgelerindeki cilt üzerinde yapıcı tesirleri görülür Bilhassa göğüsler sertleşip toplanarak canlı bir şekil almaktadır

Arı sürü tesiri devamlı olduğundan bu canlılık uzun müddet kalır Krem cilt hücrelerine derinliğine nüfus ederek besler, canlılık, yumuşaklık ve tabi bir renk verir

Yapıcı tesirleri neticesinde sivilceleri giderir, adeleleri kuvvetlendirir, iki aylık bir devre içinde yapılacak masajlarla kati bir netice alınır

Yüz ve boyuna, göğüslere her gece yapılacak masajlarla, cilt pürüzsüz, çok canlı ve sıhhatli bir hal alır Adeleler kuvvetlenerek göğüs ve umumi hatlar daha cazip bir varlık gösterirler

Akşamları yatmadan evvel, makyajın kaldırılmasından sonra, ılık suda ıslatılmış bir pamuk, sabuna sürülerek cilt iyice temizlenir Arı sütü ile yüz ve göz çevresine bir iki dakikalık yapılacak hafif ve devamlı masajlarla, kremin cilde iyice geçmesi sağlanırsa, bu sayede epitelyal hücreleri gençleştirerek, cilde canlılık verir ve bilhassa göz çevresindeki kırışıklıkları giderir, devamlı makyajdan yorulan cilt bu sayede canlı kalarak tazeliğini muhafaza eder"

Arkadaşlar umarım denersiniz ve faydasını görürsünüzBen çok memnun kaldımSüper bişeymutlaka deneyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com