Saç İçin Yardımmmm |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saç İçin Yardımmmmselam herkese ![]() ![]() benim 6,7 aydır beni deli eden bi problemim var ![]() internette araştırıyorum ama bu soruna dair bişey bulamadım![]() saçlarım sürekli elektrikleniyor![]() toplamak zorunda kalıyorum sürekli![]() salamıyorum bile![]() ellememe ya da taramama bile gerek kalmıyor elektriklenmesi için![]() zaten tarak değdirdiğim gibi elektrikleniyorbadem yağı,menekşe yağı,sirke,zeytin yağı,yılan yağı,denemediğim şampuan kalmadı ![]() beter oldu![]() artık hiçbişey yapmıyorum çünkü işe yaramıyor saçlarım çok güzeldi benim![]() herkes de çok beğenirdi![]() durup dururken bu başladı ki zaten uzamıyorlar artık![]() çabuk uzarlardı artık 1cm bile uzamıyo sanki saçlarım çok düz![]() ve bu beni rahatsız etmiyor aksine seviyorum![]() eskiden yoktu bunlar çünkü![]() tek problemim elektriklenme ve uzamama bu elektriklenme jöle ve briyantin sürsem bile bitmiyor![]() jöleliyken elektriklenmesi bile bi acayip![]() ![]() sağlıksdız olması için hiçbi problemim yok aslında![]() bir yek b vitamini eksikliğinden başka onu da ek vitamin olarak alıyorum![]() önerilerinizi bekliyorum
|
|
Saç İçin Yardımmmm |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saç İçin Yardımmmmhimmm ben bunla ilgili bisiler blup daha once yazmistim bi topicde onu pass edeyim sana -------------------- Turplu su neye yarar? Turplu su özellikle boyalı saçlarda yıpranan saç derisi ve köklerini onarır Saçlarında kırık olanlara tavsiye edilir Saç uzatmak isteyenler için faydalıdır![]() Turp suyu nasıl yapılır? turplu su tarifi: Bir turp rendelenir 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır Daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir Ilık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bir güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle baş bağlanır 1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soguk ya da ılık suda saçlar şampuanla yıkanır![]() bunu ben yapiyorum kesinlikle etkili birde kullandigim sampuanin icine cam terebenti kattim inanilmaz etkili sacin 100 tane dokuluyorsa ilk etapda 70 diyelim sonra sonra 10 tane oluyor uzun zamandir kullanan arkadaslar da suan dokulme yok |
|
|
|