![]() |
Saç İçin Yardımmmm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saç İçin Yardımmmmselam herkese ![]() ![]() benim 6,7 aydır beni deli eden bi problemim var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() badem yağı,menekşe yağı,sirke,zeytin yağı,yılan yağı,denemediğim şampuan kalmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Saç İçin Yardımmmm |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saç İçin Yardımmmmhimmm ben bunla ilgili bisiler blup daha once yazmistim bi topicde onu pass edeyim sana -------------------- Turplu su neye yarar? Turplu su özellikle boyalı saçlarda yıpranan saç derisi ve köklerini onarır ![]() ![]() ![]() Turp suyu nasıl yapılır? turplu su tarifi: Bir turp rendelenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunu ben yapiyorum kesinlikle etkili birde kullandigim sampuanin icine cam terebenti kattim inanilmaz etkili sacin 100 tane dokuluyorsa ilk etapda 70 diyelim sonra sonra 10 tane oluyor uzun zamandir kullanan arkadaslar da suan dokulme yok |
![]() |
![]() |
|