![]() |
Kellik Ve Protez Saç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kellik Ve Protez Saçarkadaşlar hiç rastlamadım burda ama bu konuda muzdaribim ve sizlerle paylaşmak istedim ![]() dökülmeye başladı ![]() sevilen espiritüel biriydim şuan 23 yaşındayım ve ön taraflarda çok az bir miktar saçım kaldı ve bununla beraber özgüvenimi kaybettim toplum içinde hiç konuşamıyorum ve konuşuncada sesim çok az çıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kellik Ve Protez Saç |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kellik Ve Protez Saçyılan yağı denen bir yağ mevcut aktarlarda ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- saç ektirmek mümkün;erkeklerin ense bölgesinde saç,dökülme kodu bulunmadığı için,diğer bölgelere ekiliyor;ve kalıcı olabiliyor ![]() ![]() ----------------------------------------- İnsanı arkadaş ya da sevgili olarak her haliyle sevebilecek insanlar çıkarır Rabbim inşallah karşınıza ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kellik Ve Protez Saç |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kellik Ve Protez Saçkadriye Nickli Üyeden Alıntı yılan yağı denen bir yağ mevcut aktarlarda ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- saç ektirmek mümkün;erkeklerin ense bölgesinde saç,dökülme kodu bulunmadığı için,diğer bölgelere ekiliyor;ve kalıcı olabiliyor ![]() ![]() ----------------------------------------- İnsanı arkadaş ya da sevgili olarak her haliyle sevebilecek insanlar çıkarır Rabbim inşallah karşınıza ![]() ![]() allah razı olsun yorumunuz için ama şöyle birşey de var ben kendime güvenimi kaybettim saçımın döülüyor diye ve liseden sonra 5 yıl boyunca hiç kız arkadaşım olmadı ama bu biraz da benden kaynaklıyo çünki özgüvenim toparlayıp kimseye birşey söylemedeğim için ![]() ![]() ![]() son yazınız çok güzeldi varmıdır öyle insanlar İnsanı arkadaş ya da sevgili olarak her haliyle sevebilecek teşekkür ederim sağlıcakla kalın |
![]() |
![]() |
|