Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kellik, protez, sac

Kellik Ve Protez Saç

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kellik Ve Protez Saç

arkadaşlar hiç rastlamadım burda ama bu konuda muzdaribim
ve sizlerle paylaşmak istedim benim 18 yaşımda saçlarım
dökülmeye başladı Herzaman konuşkan arkadaşları arasında
sevilen espiritüel biriydim şuan 23 yaşındayım ve ön taraflarda çok az bir miktar saçım kaldı ve bununla beraber özgüvenimi kaybettim toplum içinde hiç konuşamıyorum ve konuşuncada sesim çok az çıkıyor ve sıkıldım bu durumlardan kısacası bunun için bir dua varmıdır acaba bir mucize olup saçlarımın yeniden çıkması imkansızmı lütfen bu konuda bişeyler biloyorsanız benimle paylaşırsanız sevinirim bir de protez saç var onu yaptırsan diyorum o da pahalı:ermm: protez saç ve saç ekitirme dinimizce uygun mudur sizce kiymetli yorumlarınız bekliyorum teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Kellik Ve Protez Saç

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kellik Ve Protez Saç

yılan yağı denen bir yağ mevcut aktarlardasaç dökülmesi için kullanan arkadaşım vardı
-----------------------------------------
saç ektirmek mümkün;erkeklerin ense bölgesinde saç,dökülme kodu bulunmadığı için,diğer bölgelere ekiliyor;ve kalıcı olabiliyor
İnsanı arkadaş ya da sevgili olarak her haliyle sevebilecek insanlar çıkarır Rabbim inşallah karşınıza

Alıntı Yaparak Cevapla

Kellik Ve Protez Saç

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Kellik Ve Protez Saç

kadriye Nickli Üyeden Alıntı

yılan yağı denen bir yağ mevcut aktarlardasaç dökülmesi için kullanan arkadaşım vardı
saç ektirmek mümkün;erkeklerin ense bölgesinde saç,dökülme kodu bulunmadığı için,diğer bölgelere ekiliyor;ve kalıcı olabiliyor
İnsanı arkadaş ya da sevgili olarak her haliyle sevebilecek insanlar çıkarır Rabbim inşallah karşınıza

allah razı olsun yorumunuz için ama şöyle birşey de var ben kendime güvenimi kaybettim saçımın döülüyor diye ve liseden sonra 5 yıl boyunca hiç kız arkadaşım olmadı ama bu biraz da benden kaynaklıyo çünki özgüvenim toparlayıp kimseye birşey söylemedeğim için

son yazınız çok güzeldi varmıdır öyle insanlar İnsanı arkadaş ya da sevgili olarak her haliyle sevebilecek
teşekkür ederim sağlıcakla kalın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com