|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bölgesel, formül, için, incelme, sıkılaştırıcı |
Bölgesel İncelme İçin Sıkılaştırıcı Formül |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bölgesel İncelme İçin Sıkılaştırıcı FormülDün TV'de denk geldim bu formüle ![]() kilo verıp de bolgesel yaglardan sıkayetcı olanlar ıcın özellıkle uygulanması gerektıgı vurgulanıyordu Kil ile yapılan bir maske ve de karın; basen; kol gibi vucudunuzun sıkayetcı oldugunuz bolgelerıne uygulayabılırmıssınız![]() Sıkılastırıcı bır ozellıge sahıpmıs ve de ıncelme saglıyormus![]() ![]() Malzemeler: * Kil (Sürülecek Bölgenin genişliğine göre değişebilir) * Tuzla (kaplıca) suyu; yoksa maden suyu * Ozon yağı * Biberiye yağı * Kakao yağı Hazırlanışı: 3 çorba kaşığı kil, 1 çay kaşığı biberiye yağı, 1 çay kaşığı ozon yağı ve 1 çorba kaşığı kakao yağını bulamaç haline gelene dek maden suyu ya da kaplıca suyu ile karıstıracagız Meydana gelen karısımı sıkayetcı oldugumuz bolgeye yayıp uzerını strec film ile kapatacagız![]() Daha sonra bu sekılde bıraz bekleyecekmısız Ayrıca bekleme esnasında sıkılastırıcı egzersızler yapmamızın sonucu daha da etkınlestırdıgı soylendı![]() Ben henuz denemedım ![]() deneyıp de faydasını gorenler olursa artık buraya yazarlar
|
|
|
|