Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, dior, ilkbahar, koleksiyonu, makyaj

Dior 2011 İlkbahar Makyaj Koleksiyonu

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dior'un bahar koleksiyonu taze pembeler ve ikonik grilerden oluşuyor Tam bir Paris ruhuyla, "Avenue Montaigne" den adını alan koleksiyon; dumanlı gözler, bebek gibi ten ve pembe dudaklardan oluşan bir siluet yaratıyor Genel etki ise, yumuşak, sofistike ve çok çok Dior!

Mascara Diorshow
Dior Eyeliner Pencil
Dior One-Color Eyeshadow
Dior Vernis Nail Varnish in gray and soft pink

Serum de Rouge Lip Treatment in 2 shades
Addict Ultra Gloss in Gray and Pink
Rouge Dior Lip Color

Dior 5 Color Designer Eye Palette
Dior 5 Color Eyeshadow
Dior Cannage Palette

--- Sonraki mesaj ---

Electric Tropics" adını taşıyan Dior'un yazlık koleksiyonu, toprak tonları tarafından dengelenmiş tüm canlı tonların birarada bulunduğu bir festival adeta!

Göz makyajı için nötr tonlar varken, dudaklar ve tırnaklar alabildiğine parlak

Oje deyince benim için akan sular durur, yaz-kış oje sürerim Kışın koyu renkleri, yazın ise parlak tonları tercih ederim Özellikle oje renkleri son 2-3 sezondur tam benim sevdiğim gibi iddialı renklerde olunca, oje koleksiyonum da sayısını unutacak kadar genişledi Yenilerini almamaya kendime söz vermiştim ama Dior'un yaz için çıkardığı ojeleri görünce O ojeler de benim olacak, karar verildi!

Koleksiyona bir bakış atalım o zaman!

Dior Nude Healthy Glow Fluid

Hafif yapısıyla cilde aydınlık veriyormuş, denemek lazım Çıplak bir ten görünümü için ideal olabilir

Dior Five-Colored Shadow Palettes

Dior Nude Healthy Glow Powders

Işıltılı, doğal bir bronzluk için bu pudra çok hoşuma gitti Sadece allık olarak da kullanabilirim tabii

Dior Crystal Nude Ultra-Glosses

Dior Vernis Electric Tropics Nail Duo

Paradise! İşte cennet!

Seren PAK

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com