![]() |
Sivılcelerın Sıyah Noktaların Sonu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sivılcelerın Sıyah Noktaların Sonuahanda bır konu daha buldum buyrun kızlar Cildinizde başedemediğiniz sivilce ve siyah noktalar varsa Benzamycin süper bir iyileştirici ve tekrar çıkmasını önleyen bir krem ![]() Naneli buhar banyosu ardından kullanmanızı tavsiye ederim ![]() böylece krem cilde daha iyi nüfus ediyor ![]() Bebek gibi bir cilt için se madecàssol ve bephanten merhem ikisi karıştırılıp kullanılınca en pahalı bakım kremlerini bile geride bırakacak mükemmel bir hücre yenileyici ![]() sivilcelerden kalma izleride kısa zamanda iyileştiriyor,ayni zamanda madecassol krem yaralarıda çok kısa sürede iz bırakmadan yok eden çok ucuz ama mucize bir krem ![]() Garanti vererek tavsiye ediyorum ![]() Vee ![]() ![]() ![]() Eğer yüzünüzde yada herhangi bir yerde yıllardır görüntüsünden sıkılıp kurtulmak istediğiniz dikiş izi,iri sivilce çukurları,küçük su sıçraması yanıklarına yine mucize bir krem contratubex ![]() Not alın bence birgün mutlaka lazım olur ![]() Bu kremleri kendim kullandım ve faydalanmanız ümidiyle paylaştım ![]() Herkese bebeksi ciltler dilerim ![]() |
![]() |
![]() |
|