Sivılcelerın Sıyah Noktaların Sonu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sivılcelerın Sıyah Noktaların Sonuahanda bır konu daha buldum buyrun kızlar Cildinizde başedemediğiniz sivilce ve siyah noktalar varsa Benzamycin süper bir iyileştirici ve tekrar çıkmasını önleyen bir krem ![]() Naneli buhar banyosu ardından kullanmanızı tavsiye ederim buhar gôzenekleri açıyo veböylece krem cilde daha iyi nüfus ediyor ![]() Bebek gibi bir cilt için se madecàssol ve bephanten merhem ikisi karıştırılıp kullanılınca en pahalı bakım kremlerini bile geride bırakacak mükemmel bir hücre yenileyici Bu karışımsivilcelerden kalma izleride kısa zamanda iyileştiriyor,ayni zamanda madecassol krem yaralarıda çok kısa sürede iz bırakmadan yok eden çok ucuz ama mucize bir krem ![]() Garanti vererek tavsiye ediyorum ![]() Vee ![]() ![]() ![]() Eğer yüzünüzde yada herhangi bir yerde yıllardır görüntüsünden sıkılıp kurtulmak istediğiniz dikiş izi,iri sivilce çukurları,küçük su sıçraması yanıklarına yine mucize bir krem contratubex ![]() Not alın bence birgün mutlaka lazım olur ![]() Bu kremleri kendim kullandım ve faydalanmanız ümidiyle paylaştım ![]() Herkese bebeksi ciltler dilerim
|
|
|
|