Geldik Muazzam 2 Bakım Maskesine:) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Geldik Muazzam 2 Bakım Maskesine:)Renan sultandan paylaşım onayını aldıktan sonra büyük bir zevkle konuyu huzurlarınıza sunuyorum ![]() Şimdi 2 maske ismi ve kullanım önerisi paylaşacağım ![]() ![]() ![]() İnanın bunlar haricinde kozmetik türü hiç bir bakıma ihtiyaç duymayacaksınız ![]() ![]() ![]() Başlıyorum ![]() ![]() ![]() 1---> Watsons : Repairing Treatment Wax Honey 500 ML(BALLI SAÇ MASKESİ) Tüm watsons mağazalarında bulabilirsiniz ![]() İnternette satışı maalesef yok![]() ![]() ![]() Bir çok çeşidi var ![]() Ama ben ballısını paylaşmak istedim, çünkü muhteşem bir ürün![]() ![]() ![]() Maske diye geçse de, ben bunu saç kremi niyetine kullanıyorum ![]() Hiç boşuna saç kremine para harcamayın derim![]() ![]() Saç kremi niyetine kullanın, bir kaç dakika saçınızda bekletin ve saçınızı yıkatın![]() ![]() Çok severek kullanıyorum ballı maskemiiiii ![]() 500 ml 8 9 lira![]() ![]() 2---> Selective : Protek Ammino Keratin Saç bakım Maskesi İşte bu tam bir saç dopingi ![]() ![]() Elinizde bu olsun, 1 milyon borcunuz olsun ![]() Keratin tedavisinden sonra önerdiğim en muazzam bakım ![]() ![]() ![]() Kuaför sepetinde ve internette bir sürü yerde bulabilirsiniz ![]() En uygun fiyat kuaför sepetinde![]() ![]() 350 ml:25 lira ![]() (bir hayli büyük)Bunun 2 şekilde uygulaması var ![]() ![]() -Eğer saçlarınız çok yıpranmışsa: (haftada 1) Saçımızı nemlendiriyoruz ![]() ![]() Bir ceviz büyüklüğünde kremi avcumuza alıyoruz ve üm saçımıza uyguluyoruz![]() ![]() Başımızı streç filmle sarıyoruz![]() Ben ısıtılmış bir havluyu başınıza koymanızda fayda görüyorum![]() Isı bakım kürleri için her zaman faydalıdır(saça nüfuz etmesi açısından)![]() ![]() ![]() Bu şekilde başımızda 8 saat bekletiyoruz ![]() Gece yapıp sabahına yıkayabiliriz![]() ![]() ![]() - Diğer uygulama: (haftada 4-5) Banyodan sonra ıslak saçımıza sürüyoruz ![]() 20 dakika kafamızda bekletip yıkıyoruz![]() (saç kremi gibi yani)(Ben bunu uygularken de streç filme sarıyorum)![]() Sadece duruluyoruz![]() ![]() ![]() Veeeee yumuşacık, mis gibi kokan saçlara sahip oluyoruz ![]() |
|
|
|