Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlayan, arabadan, bekliyorum, beyler, yorumlarınızı

Arabadan Anlayan Beyler, Yorumlarınızı Bekliyorum...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arabadan Anlayan Beyler, Yorumlarınızı Bekliyorum...

Arkadaşlar Fiat Coupe araba almak istiyorum fakat bu arabalar malum 1996-2001 yılları arasında üretilmiş ,ğininferina imzalı ferrari için çizilmiş fakat yeteri kadar çekici bulunmadığı için fiata yönlendirilmiş spor performans araçlarıdır ve eski olduklarından temizini bulmak çok zordur İki tane araç buldum lakin karar veremiyorum Hem ikisi arasında hemde acaba başıma bela mı alırım diye Bu arabayı tanıyanlar bilenler varmı ? Kronik bir sorunu varmıdır bu araçların ? Yakıt sarfiyatları şehir içi 12ltimiş 1,6 focus kullanıyorum ben 9lt yakıyor şuan haliyle cebi birazdaha zorlıycak gibi ama görüntü için değer diye düşünüyorum, ne dersiniz ???

Fiat Coupe 20 Turbo 20V 1998 Model 19950 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 54578238

ilk araç bu, gümüş, özenle derlenmiş toplanmış anlatılanlara göre, yenilenmiş, ama maliyeti yansıtmışlar üstüne bu para bu araca verilmez bence , ama sizce ederi nedir bunun ??? ona göre teklifte bulunayım adama

Fiat Coupe 20 Turbo 16V 1998 Model 13900 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 59277147

diğer araçta bu, bunun fiyatı uygun ama diğeri kadar karizmatik durmuyor renkten ötürü

Fiyat bir yana dediğim gibi , sorun çıkarırmı, zırt pırt masraf çıkarırsa sonra pişman olmayayım aldığıma Arabadan anlayan, hatta oto sanayide çalışan veya haşır neşir olan veyahut çevresindekilere fikrini sorup buradan iletebilecek dostlar varsa görüşlerini belirtirlerse çok memnun olurum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com