Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Güzel Evim

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
evim, şahane

Evim Şahane

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Evim Şahane



"Evim Şahane" diye bir yapım varmış, denk geldi seyrettim Sanırım yabancı bir formatı alıp uygulamışlar Bir evin bir tek odasını 8600 tlye baştan aşağı yenilemeyi başardılar Yani boya-duvar kağıdı, taş işçiliği, mobilya, perde, vs Bir tek oda, yatak odası 8600 tl Valla parası olana hiçbirşey pahalı değildir elbette ama bir tek odanın masrafının bu para olması bana çok pahalı gibi geldi Oda da ufacık birşey Alçıpandan raf yapıyor bir ton para Suntalamden yatak yapıyor bir ton para Tanesi 120 tlden abajur alıyor filan Eskiden o işleri yaptım ve yaptırdığım için ben o işin o paranın yarısına yaptırılabileceğinden eminim
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.