![]() |
Zeytinyağlı Kabak Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı Kabak Dolması![]() 12 yuvarlak kabak 1 su bardağı pirinç 1 su bardağı konserve mısır tanesi Yarım su bardağı haşlanmış iç bezelye 3 çorba kaşığı kuşüzümü 2 soğan 2 kesmeşeker Yarım limonun suyu 2 çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşı ğı sızma zeytinyağı 1 ![]() Tuz Zeytinyağlı kabak dolması : Kabakların üst kısmını kapak şeklinde kesip ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanları temizleyip ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pirinçli harcı kabakların içine paylaştırıp üzerlerini ayırdığınız kapak şeklindeki kabaklarla kapatın ![]() ![]() ![]() Tencerenin kapağını kapatıp kabaklar yumuşayana kadar pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|