![]() |
Bekar Erkek Yemekleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekar Erkek YemekleriBEKAR YEMEKLERİ ERKEK AGZINDAN BASiT YEMEKLER Domatesli Biberli Yumurta Buyukce bir tavaya yag domates ve biber koyup bir sigara yakiyoruz ![]() Sigaranin kulu yere dusmek uzereyse yumurtalari eklemenin zamani gelmis demektir ![]() ![]() ocagin altini kapatiyoruz ![]() Biberli Domatesli Yumurta Her gun domatesli biberli yumurta yemekten sikildigimizda yapabilecegimiz bu enfes yemek tipki biberli yumurtali domates gibi pisiriliyor ![]() Makarna Bir tencere dolusu sicak suya makarna posetini bosaltip mac izlemeyebasliyoruz ![]() ![]() Tencerenin icinden sectigimiz makarnayi fayansa firlatiyoruz ![]() pismis demektir ![]() kapatip lavabodaki en kirli tabagin uzerine dogru dokuyoruz ![]() ![]() tabak temizleniyor hem de makarnalar catalla yenebiliyor) Uzerine ketcap sikip yiyiyoruz ![]() Not: Fayansa firlattiginiz makarnayi bi ara oradan alin ![]() fazlalastiklarinda bazen hangisini firlattiginiz karisiyo ![]() Tuzlu Makarna Yapilisi ayni makarnaya benziyor ![]() once tuz koymayi akil ediyoruz ![]() ![]() ![]() Pilav Pilav aslinda basit bir yemek degil ![]() ![]() tane tane olmasi gerekiyor ![]() ![]() pisirdiginizde tane tane oluyorlar ama uzun suruyor ![]() arada pisirebilmekte; ama cok da sorun etmeyin ![]() koyup bulamac haline getirdigimizde hepsi birbirine yapisiyor ![]() koyup uzerine pirinc ekliyorsunuz ![]() ![]() ![]() Hem bunu suzmeye de gerek yok ![]() Patates Kizartmasi En kolay islerden biri ![]() yaga atiyorsunuz ![]() ![]() tencere alev alabiliyor ![]() ![]() de diger yemeklerin aksine bunu tencereden yiyemiyoruz ![]() koymak gerekiyor ![]() ![]() *ORTA ZORLUKTAKI YEMEKLER Hazir Pizza Pizzamizi firinimiza atip pismesini bekliyoruz daha sonra firindan cikarip yanik yerlerini bicakla kaziyoruz ![]() uzerindeki malzemeleri mutfak tezgahina yapistirmamak ![]() Hazir Kofte Bu da nispeten zor bir yemek ![]() kofteleri icine diziyoruz ![]() kapatmak gerekiyor ![]() ![]() *ZOR YEMEKLER Konserve Turlu Bir miktar yag ve salcayi tencereye koyup konservenin icindekileri dokup uzerine su koyuyoruz ![]() ![]() beklemiyoruz ![]() ![]() bakamadim ama konservenin uzerindeki resme bakilirsa guzel bi seye benziyor ![]() Tavuk Yapilisi maarna gibi ![]() bakmak icin hayvanin kaba etine catal sapliyoruz ![]() gun sonra uzeri jelibon gibi oluyor ![]() olarak bolca toz seker eklenebilir ![]() *ULTRA ZOR YEMEKLER Kiymali Bamya Konserve turluye benziyor ama icine daha onceden kavrulmus kiyma konulmali ![]() Kiyma kavurmak cok zor ve zahmetli bir is ![]() oneriyorum ![]() *PUF NOKTALAR ·Yemekleri daima tencerenin icinden yiyin ![]() olursunuz ![]() ·Asla sade pilav yapmayin ![]() bile renginden anlasilmaz ![]() ·Mutlaka soganli bir yemek yapacaksaniz asla sogana dokunmayin ![]() rendelediginizde elleriniz cok kotu kokuyor ![]() tahtasiyla bes alti kez vurmayi deneyin, ayni isi gorur ![]() ·Patates kizartacaksaniz soydugunuz patatesleri asla yikamayin ![]() attiginizda cok kotu patliyorlar ![]() ·Yemekler asla kendi baslarina hareket etmezler ![]() tavuk kendi kendine kimildamaya basladiysa kurtlanmis demektir ![]() yemeyin ![]() ·Sebzeleri pisirdikce vitamin degerleri duser ![]() tuketin ![]() ·Karpuz tabaga koyulmamasi gereken bir meyvedir ![]() kasikla yiyebilirsiniz ![]() ·Tencere kapagi en mukemmel tabaktir ![]() ·Buzdolabinin sebzelik olarak adlandirilan kismi yemeyi dusunmediginiz seylerin saklanmasi icin idealdir ![]() sure sonra unutulur ![]() ·Sebzeligin kapagini siki kapatirsaniz curuyen seylerin kokusu dolaba daha az yayilir ![]() ·Spagetti pakedini acmak icin pakedi ortasindan sikica kavrayin ve altini tum gucunuzle fayansa vurun ![]() ![]() islem sirasinda makarna unufak olabilir ama risk almaya deger ![]() misafirlerin yaninda yaparsaniz tavsiye ediyorum ![]() cok maco bir hava verir ![]() ·Sagda solda kulagima caliniyordu ![]() ![]() icimi bir heyecan kapladi ![]() kosturuyorum yillardir diye sinirlendim ![]() ![]() gelip kutusundan cikardigimda itiraf etmeliyim ki hayal kirikligina ugradim biraz ![]() plastigi ![]() ![]() plastik zimbirti daha cikti icinden ama bi ise yarayacaklarini sanmiyorum ![]() Neyse fisini taktim denemek icin bi tane sogan attim icine ![]() yapacak diye bekledim ![]() ![]() etti birakti ![]() ![]() yikayip o vantilator gibi olan seyi bilgisayarima takmayi dusunuyorum ![]() fan olarak is gorur ![]() ![]() androidi almayi dusunuyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bekar Erkek Yemekleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekar Erkek YemeklerixD "Domatesli Biberli Yumurta Buyukce bir tavaya yag domates ve biber koyup bir sigara yakiyoruz ![]() Sigaranin kulu yere dusmek uzereyse yumurtalari eklemenin zamani gelmis demektir ![]() ![]() ocagin altini kapatiyoruz ![]() Biberli Domatesli Yumurta Her gun domatesli biberli yumurta yemekten sikildigimizda yapabilecegimiz bu enfes yemek tipki biberli yumurtali domates gibi pisiriliyor ![]() Çok güzel hele de başlıklar xD Emeğine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|