Babagannuş Yapılış Şekli;Patlıcanı çatalla muhtelif yerlerinden deldikten sonra kabukları simsiyah yanana kadar közleyiniz Közlemeden sonra ılımaya bırakınız Ilımış patlıcanları sapından tutarak aşağıya doğru bir bıçak yardımı ile ve parmaklarınızla yanmış kabuklarını soyunuzPatlıcanı küçük parçalara ayırarak mutfak robotuna koyunuz Üzerine macun haline gelene kadar dövülmüş sarmısağı, tahini, çırpılmış yoğurdu ve tuzu ilave ettikten sonra çekiniz Limonu da ilave ederek güzelce karıştırınız Servis tabağına aldıktan sonra üzerine sızma zeytinyağını gezdiriniz, kırmızı pul biber ve maydanozla da süsledikten sonra sofraya çıkarınız
--
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.