![]() |
Tarçınlı Arpacık Soğanli Tas Kebabı ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tarçınlı Arpacık Soğanli Tas Kebabı ...MALZEMELER 400 gr ![]() 10 adet arpacık soğan 1 çorba kaşığı biber salçası 2 adet havuç 2 adet domates 4 diş sarmısak 1 çorba kaşığı tereyağı 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı salça 1 çay kaşığı tarçın Karabiber Tuz Arpacık soğanların kabuklarını soyun ![]() Tencereye yağları koyduktan sonra üzerine kuşbaşı doğranmış etleri koyup beş dakika kavurun ![]() Soğanı, iri doğranmış havuç ve sarmısağı ekleyip kavurmaya devam edin, bu aşamada tarçını ilave edin ![]() Daha sonra salça, doğranmış domates, tuz, karabiber koyup iki bardak sıcak su ekleyin ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() alinti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|