Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, çemenli, kaşarlı

Kaşarlı Çemenli Biftek

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşarlı Çemenli Biftek



malzemeler;
750 gr ince dövülmüş biftek
1 çorba kaşığı çemen
1/2 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı nişasta
Tuz,
karabiber


Etlere, önlü ve arkalı olarak tuz ve karabiber serpin
Her dilimin üzerine çemen sürüp üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin
Daha sonra hazırladığınız etleri rulo yapın ve bir kürdanla tutturun
İki çorba kaşığı tereyağını eritip ruloları arkalı önlü iyice kızartın
Etler suyunu çekince üzerine sıcak suyu ekleyip kapağı kapalı olarak 30 dakika orta ateşte pişmeye bırakın


alinti

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.