![]() |
Kaşarlı Çemenli Biftek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaşarlı Çemenli Biftekmalzemeler; 750 gr ![]() 1 çorba kaşığı çemen 1/2 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 2 çorba kaşığı tereyağı 1 su bardağı su 1 çorba kaşığı nişasta Tuz, karabiber Etlere, önlü ve arkalı olarak tuz ve karabiber serpin ![]() Her dilimin üzerine çemen sürüp üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin ![]() Daha sonra hazırladığınız etleri rulo yapın ve bir kürdanla tutturun ![]() İki çorba kaşığı tereyağını eritip ruloları arkalı önlü iyice kızartın ![]() Etler suyunu çekince üzerine sıcak suyu ekleyip kapağı kapalı olarak 30 dakika orta ateşte pişmeye bırakın ![]() alinti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|