Kaşarlı Çemenli Biftek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaşarlı Çemenli Biftekmalzemeler; 750 gr ince dövülmüş biftek 1 çorba kaşığı çemen 1/2 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 2 çorba kaşığı tereyağı 1 su bardağı su 1 çorba kaşığı nişasta Tuz, karabiber Etlere, önlü ve arkalı olarak tuz ve karabiber serpin Her dilimin üzerine çemen sürüp üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin Daha sonra hazırladığınız etleri rulo yapın ve bir kürdanla tutturun İki çorba kaşığı tereyağını eritip ruloları arkalı önlü iyice kızartın Etler suyunu çekince üzerine sıcak suyu ekleyip kapağı kapalı olarak 30 dakika orta ateşte pişmeye bırakın ![]() alinti ![]()
|
|
|
|