![]() |
Hamura Sarılı Mantarlı Et |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamura Sarılı Mantarlı Et![]() 4 parça antrikot 400 gr kestane mantarı 1 soğan 5 yemek kaşığı zeytinyağı 100 ml krema 2 yemek kaşığı taze kekik Tuz Karabiber Hamur için 280 gr un 125 gr soğuk tereyağı 1 tutam tuz 100 ml soğuk su üzeri için 1 yumurta Haşhaş tohumu Hamura sarılı mantarlı et: Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Antrikotları az yağ ilavesi ile yüksek ateşte önlü arkalı pişirin ![]() Un, küp şeklinde doğranmış tereyağı ve tuzu mutfak robotunda ekmek kırıntısı görüntüsünü alıncaya kadar karıştırın ![]() ![]() Hamuru 4 parçaya ayırın ve hafif unlanmış zeminde merdane ile açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|