![]() |
Erikli Ve Cevizli Kuzu Eti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erikli Ve Cevizli Kuzu Eti![]() 8 kuzu incik (buttan) 700 gr erik kurusu 1 soğan 1 havuç 1 kereviz 1 pırasa 1 su bardağı su 2 ![]() Garnitür için 15 patlıcan 700 ml süt 200 gr tereyağı 150 gr un Biberiye 200 gr ceviz içi Muskat Erikli ve cevizli kuzu eti: İncikleri geniş bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerede kalan sos koyulaşıncaya kadar kaynatın ![]() ![]() Kuru erikleri suda haşlayın ![]() ![]() ![]() Patlıcanları fırın ızgarasında kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|